Annonce:
Annonce:

Hockeypiger i sexskandale

Det indiske kvindelandshold i hockey er ramt af en sexskandale, samtidig med at en fotograf er fyret på grund af billeder med prostituerede

Det indiske hockeylandshold under træningslejren forud for de asiatiske mesterskaber. (Foto: AP)
Det indiske hockeylandshold under træningslejren forud for de asiatiske mesterskaber. (Foto: AP)
Annonce:

Den indisk hockeyverden er ramt af en skandale af dimensioner blot få dage inden de asiatiske mesterskaber.

Onsdag valgte landstræneren for kvindeholdet, Maharaj Kishan Kaushik, at trække sig fra posten, da han er anklaget for sexchikane mod én af spillerne, mens fotografen Basavraj mandag blev fyret, da det kom frem, at han har hygget sig lidt for meget med prostituerede under ture med landsholdet til Canada og Kina.

Det skriver avisen The Times of India.

Størst opstandelse er der dog omkring landstræner Kaushik. Forbundet modtog 11. juni en mail med denne tekst fra en anonym spiller.

Annonce:

- Mr. Kaushik beder om seksuelle tjenester fra juniorpigerne og kommer med upasende og ulødige kommentarer og indkalder dem til såkaldte taktikmøder på sit værelse. Pigerne, der alle kommer fra fattige og ydmyge kår, er bange for at stå op mod træneren. For et par år siden, havde træneren også en forhold til et kvindeligt medlem af trænerstaben, lyder den hårde anklage.

Mulig livsvarig karantæne
Anklagen skal nu undersøges til bunds af et panel under forbundet. Og man håber på en snarlig afklaring.

- Jeg må have en samtale med træneren og pigen, der er kommet med disse anklager. Kaushik har trukket sig, fordi han vil have sit navn renset, siger præsident for det nationale hockeyforbund Vidya Stokes.

Eventuelle konsekvenser er endnu ikke fastlagt, men en livsvarig karantæne kunne snildt komme på tale, mens de lokale myndigheder også meget gerne vil have sig en snak med Kaushik.

- Det bedste vi kan gøre, er at udelukke dem for evigt, men nu må vi se, hvad der sker, siger Narinder Batra, der er generalsekretær i forbundet.

Den anklagede træner nægter enhver anklage.

Annonce:

- Jeg ved ikke, hvem der har skrevet det brev. Men uanset hvem det er, så skal man fra højeste sted finde ud af det og straffe den gerningsmand, der har besudlet mit navn. Det er hvad jeg har at sige til det, siger han.

Fyret for luderbesøg
De asiatiske mesterskaber, der afvikles i Sydkorea fra 27. juli, bliver nu med den assisterende træner i spidsen for holdet.

Sagen vækker vrede og forundring i det store land, hvor det rammer som andet nyrestød i træk fra denne kreds. Sidste fredag havde Narinder Batra, modtaget en anonym mail, hvori fotografen Basavraj blev anklaget for sex med prostituerede i både Canada og Kina under ture med landsholdet.

Fem billeder skulle dokumentere akten, der heller ikke er modtaget med bravour i hockeykredsene.

Fotografen er allerede fyret.

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Ubegrænset Sport
Ekstra Bladet
Så løber du aldrig tør
79
,-
/md.

Mere fra Ekstra Bladet+

Digital arrogance har skabt et samfund med A- og B-borgere
Annonce:

Udforsk Ekstra Bladet+

Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:
BREAKINGBREAKING
Annonce:
Annonce: