Annonce:
Annonce:

Japansk 'TV-journalist': Vi vinder

- Selvom danske drenge har good balls, så vinder Japan, siger Ushi Heiku, der selv 'har prøvet mange danske drenge'

Ushi Heiku vil godt give et nap med i Vejle (Foto: Jyllands-Posten)
Ushi Heiku vil godt give et nap med i Vejle (Foto: Jyllands-Posten)
Annonce:

Tilbage i 2003 var den japanske 'TV-journalist' Ushi Heiku et kæmpe-hit på TV-Danmark. I 36 programmer fik hun - på et ganske mangelfuldt engelsk - stillet en række kendte nogle ret private spørgsmål. Sådan noget med 'You like sex in morning or better evening?'.

Så hvad er mere naturligt, at 'genoplive' denne karakteristiske TV-personlighed før braget mod Japan ved VM.

- Kender du til dansk fodbold?

- Ja, ja. Good balls. I like great balls, lyder det i telefonen fra Stockholm, hvor Ushi - der forresten betyder 'ko' på japansk - tilfældigvis opholder sig.

Hun forstår ikke helt det med 'football', for der kommer et spørgsmål om, hvilken form for 'food' de der balls indgår i. Men videre i teksten:

- Vinder Japan over Danmark?

Annonce:

- Yes, yes og ja. Jeg ikke fornærme danskere, men Japan bedst til alt. Bedste mennesker i hele verden. Danmark også gode. Jeg prøvet mange danske drenge. De lidt høje, men I like it big, lyder svaret, der vel kan tolkes i retning af, at Japan vinder kampen.

Ushi følger ikke længere meget med i danske forhold, men bliver dog interesseret i at vende tilbage, da hun får at vide, at Sushi og Leo lige har spillet på Christiania samt at der ligger nogle tons råt hvalkød i Vejle.

- Jeg gerne komme til Vejle, jeg god til sushi og jeg lide komme i munden på danskerne, lyder det fra Ushi Heiku, der i TV-dagene bl.a. spurgte Jason Watt, om det var forsvarligt at køre i kørestol når man var fuld.

Ushi Heiku fik et lidt trist eftermæle her i landet, da en vis Anette Heick på det skammeligste påstod, at hun stod bag programmerne. Havde sminket sig i timevis for at komme til at ligne en japaner og at det hele skulle være et underholdningsprogram, hvor det handlede om at få kendte danskere i gyngen - altså ikke på den måde.

Heldigvis ved vi bedre. Nu har vi jo selv lige snakket med Ushi Heiku.

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Populært i Ekstra Bladet+

Annonce:

Mest læste lige nu

Danskerne har tabt tilliden til politikerne
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Det bedste fra Ekstra Bladet+

Mest læste fra den seneste uge

Annonce:
Annonce: