Skandale-bryder smadrede journalist

Den svenske OL-bryder Ara Abrahamian gik i ringen med en nysgerrig journalist - og knækkede dennes haleben

Ara Abrahamian i aktion under OL. Han rasede over en tabt semifinale og kaldte dommerne for en del af den italienske mafia. (Foto: AP)
Ara Abrahamian i aktion under OL. Han rasede over en tabt semifinale og kaldte dommerne for en del af den italienske mafia. (Foto: AP)

Ara Abrahamian blev verdensberømt under OL i Beijing, da han i frustration tyrede sin bronzemedalje i jorden og efterfølgende udvandrede fra medaljeceremonien.

Nu er den så gal igen for den svenske bryder.

Avisen Expressen kan fortælle, hvordan en nysgerrig journalist gik i ringen for at teste formen på bryderen - og kom så frygteligt afsted.

Journalist Mattias Särnholm fik så læsterligt mange klø, at halebenet revnede.

- Jeg har en gammel skade samme sted og vidste omgående, at den var gal, fortæller Särnholm, der blev trukket rundt af Abrahamian og væltet omkuld på brydermåtten.

Seks ugers smerter
Han valgte dog at fortsætte.

- Tænkte du ikke på at komme på sygehuset?

- Nej, seks timer i et venteværelse. Hvad skal det gøre godt for, svarer han retorisk og uddyber at de virkelige smerter først dukkede op et par dage senere.

I alt bøvlede han med det defekte haleben i seks uger, inden det var helet igen.

Så pas på, hvis du bevæger dig i ringen med en brysk bryder. Se eventuelt vedhæftede tv-klip her til højre. Så har du en idé om hvor mange tæsk, der kan uddeles på brydermåtten.

0 kommentarer
Vis kommentarer