Millionær: Du stjal min kone, Ronaldo

50-årig britisk forretningsmand raser mod Manchester United-spilleren, som han mener har hugget hans 25-årige ukrainske kone

Cristiano Ronaldo har igen været på jagt uden for fodboldbanerne og skulle nu kæreste rundt med 25-årige ukrainer. Desværre er hun gift. I hvert fald lidt endnu. (Foto: Getty Images)
Cristiano Ronaldo har igen været på jagt uden for fodboldbanerne og skulle nu kæreste rundt med 25-årige ukrainer. Desværre er hun gift. I hvert fald lidt endnu. (Foto: Getty Images)

Netop som fokus endelig var tilbage på fodbolden er Cristiano Ronaldo nu igen i overskrifterne for alt muligt andet end evnerne på grønsværen.

Nu anklager den 50-årige britiske forretningsmand John Haynes portugiseren for at have ødelagt hans ægteskab til den halvt så gamle ukrainske skønhed Olena.

De engelske tabloidmedier har spekuleret i, at Ronaldo har fundet sig en ny kæreste, og der synes at være noget om snakken. Til stor frustration for Olenas mand.

'Savner du mig, Skat? Jeg savner dig'
John Haynes sidder således rasende tilbage efter at han har set sin kone kaste sig i armene på den 23-årige fodboldstjerne.

Nu taler han ud til Daily Mirror om måden, hvorpå han opdagede, at hans kone var utro med verdens bedste fodboldspiller.

- Jeg fandt en mobiltelefon derhjemme, der ikke var en af dem, som hun normalt bruger. Jeg så at den blinkede og læste alle hendes beskeder.

- Der var omkring 300 beskeder fra hver af dem over en to ugers periode. Jeg kunne se 49 beskeder, der var sendt fra et nummer, der var gemt under navnet Ronaldo, forklarer Haynes, der dog i første omgang ikke anede, at der var tale om sms-beskeder til og fra Cristiano Ronaldo.

- De så ud som om de var skrevet af en syvårig. Det var forfærdeligt engelsk og Portugal blev nævnt. De var meget friske. Der stod ting som 'Savner du mig, Skat? Jeg savner dig'.

- Jeg formodede, at hun bare pjattede rundt med en tjener på en restaurant, der måske lige var kommet til fra Portugal. Jeg anede ikke, at det var ham.

Haynes, der mødte sin kone i Ukraine for fem år siden, forsøgte at få sandheden frem.

- Jeg spurgte hende adskillige gange, men hun ville ikke sige præcist, hvad der foregik, forklarer han og afslører, at han herefter forsøgte at få fat i Ronaldo.

Sendte konen ud af landet
- Da han ikke besvarede mine opkald, så skrev jeg en tekstbesked til ham og bad ham trække sig, for hun er en gift kvinde.

Herefter valgte Haynes at flyve sin kone til Ukraine.

- Jeg havde en mistanke om, at der foregik noget, så jeg fløj hende til Kiev, men uden at jeg vidste det, så vendte hun tilbage til Storbritannien ti dage senere.

I følge Haynes modtog Olena den første besked fra Ronaldo 31. august. To uger senere flyttede hun ind hos en veninde.

På det tidspunkt havde Haynes ikke opgivet at redde sit ægteskab. Den ambition røg dog, da han i slutningen af november kunne se et billede i en avis af Ronaldo, der forlod en restaurant i selskab med Olena.

- Det bekræftede min værste frygt. Jeg følte mig syg.

Ifølge Daily Mirror har en kilde bekræftet, at Ronaldo og den 25-årige ukrainer har været på mindst otte dates.

kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste
Mest læste i sport
Seneste i sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Steffan Kærulf Frandsen
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen