Nadals hemmelige es

Den spanske tenniskonge luftede den hemmelige kæreste på en badestrand på Mauritius - se billederne

Forelskelsen lyser langt væk, selvom Rafael Nadal og Maria Francisca Perello rent faktisk har været kærester i tre år. (Foto: All Over Press)
Forelskelsen lyser langt væk, selvom Rafael Nadal og Maria Francisca Perello rent faktisk har været kærester i tre år. (Foto: All Over Press)

Den spanske tenniskonge Rafael Nadal plejer en skade, der for nyligt kostede ham deltagelse i Davis Cup-finalen, men han gør det i absolut skønne omgivelser og omgivet af skønhed.

Verdensetteren har henlagt sin restitution til badestrandene på Mauritius i selskab med kæresten Maria Francisca Perello. Ud over at varme baghånden hånd-i-hånd med den 20-årige kæreste, så har Nadal haft tid til både at snorkle, svømme og løbe.

Perello - med kælenavnet 'Xisca' - har været en velbeskyttet hemmelighed hos Nadal, der officielt har signaleret, at han var single, men i virkeligheden har dannet par med den to år yngre skønhed i de seneste tre år. Hun har holdt sig langt væk fra tennisturneringerne, og har således levet ganske beskyttet for pressen.

- Der er sikkert mange piger, der bliver skuffede, når de hører sandheden. Min nevø har hele tiden fastholdt, at han var single. Det var en velbevaret hemmelighed, at hans kæreste venter på ham på Mallorca, forklarede Nadals onkel og træner, Toni, til Daily Mail i sommers.

'Xisca' kommer fra samme by på Mallorca som Nadal, og er i gang med en handelsuddannelse.