Annonce:
Annonce:

Terrorist tvinger Anelka i pink

Hårdtslående svar fra Puma efter at Nike fik Nicklas Bendtner til at spille i lyserøde fodboldstøvler - se de 'rystende' tv-optagelser

Den lyserøde terrorist har et klart budskab til Chelsea og manager Luiz Felipe Scolari: Anelka slippes kun fri, hvis han spiller i lyserøde støvler.
Den lyserøde terrorist har et klart budskab til Chelsea og manager Luiz Felipe Scolari: Anelka slippes kun fri, hvis han spiller i lyserøde støvler.
Annonce:

Knapt har fodboldverdenen vænnet sig til at Nicklas Bendtner frem over spiller i lyserøde fodboldstøvler fra Nike, før Puma svarer igen og hopper med på den lyserøde trend.

Sportsudstyrsproducenten synes dog at gribe det noget anderledes an end konkurrenterne. Mens Nike må forventes at have fået Bendter til frivilligt at hoppe i de iøjnefaldende støvler, så går Puma mere håndfast til værks.

I hvert fald i den franske reklame, der lige nu kan opleves på internettet. Se den ved at klikke i videoklippet i spalten her til højre.

Her ses Chelseas stjerneangriber Nicolas Anelka bundet til en stol under bevogtning af yderst sexet terrorist, der sender et klart budskab til Premier League-klubben.

- Dette er et meddelelse fra FRFQAHR (Front révolutionnaire des femmes qui aiment les hommes en rose - revolutionære front af kvinder, der elsker mænd i lyserødt, red.), indleder kvinden sit budskab til kameraet.

- Hr. Luiz Felipe Scolari vi holder din bedste angriber, Nicolas Anelka, som gidsel. Han får kun lov til at gå fri på en betingelse: At du beordrer ham til at spille i lyserøde støvler. Ellers ville vi ikke tøve et øjeblik med at sende ham tilbage til Paris. Du skal træffe din afgørelse før Champions League-kampen mod Bordeaux. Det er deres egen interesse, Hr Scolari.

Måske blev truslen taget alvorligt. I hvert fald kom Anelka på banen mod Bordeaux i lyserøde støvler ...

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Populært i Ekstra Bladet+

Spar med
Elpris LIGE NU
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:

Mest læste lige nu

Hvorfor får vi ikke bare får vores feriepenge i hånden, så snart vi har tjent dem?
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Mere om krop og velvære med Ekstra Bladet+

Mere om krim med Ekstra Bladet+

Det bedste fra Ekstra Bladet+

Mest læste fra den seneste uge

Bagholdet

Annonce:
Annonce: