Sexede Sylvie er vores favorit

Sylvie van der Vaart vandt suverænt ekstrabladet.dk's afstemning om den flotteste scoring, en Champions League-spiller har gjort. Se hende i stort galleri

Real Madrid-stjernen Rafael van der Vaart har det gjort det temmelig godt med sin scoring af fru Sylvie. (Foto: Getty Images)
Real Madrid-stjernen Rafael van der Vaart har det gjort det temmelig godt med sin scoring af fru Sylvie. (Foto: Getty Images)

Den flotteste scoring, en Champions League-spiller har gjort uden for banen, er så afgjort Sylvie van der Vaart.

Det mener ekstrabladet.dk's læsere i hvert fald, som gav hende 50 procent af stemmerne. Ashley Coles kone Cheryl fik 25 procent af stemmerne, mens Francesco Totti kone Ilary fik 16 procent og Bastian Schweinsteigers Sarah 9 procent.

Smukke Sylvie blev valgt til Hollands mest sexede kvinde i 2003, og derefter skyndte den daværende Ajax Amsterdam-spiller Rafael van der Vaart at gafle hende.

Det blev live-transmiteret på tv, da Hollands svar på Beckhams blev gift i 2005. Siden er turen gået over Hamburger SV til Real Madrid for det unge par.

Og Sylvie har betaget ikke mindst tyskerne, som har brugt den livlige skønhed flittigt i tv-shows og eksklusive interviews.

Se mere af hende i det store galleri til højre.