Annonce:
Annonce:

Fodboldstjerne scorer 700 damer

Italiensk fodbolds 'enfant terrible', Antonio Cassano, har udgivet en selvbiografi, hvor han afslører, at han har scoret mere i sengen end på banen

'Hey! Kom tilbage! Jeg gør ikke noget! Jeg skal lige fortælle dig noget! Slap nu af! Jeg er virkelig rar! Hvad hedder din hund? Kom nu heeeeer!' (Foto: AP)
'Hey! Kom tilbage! Jeg gør ikke noget! Jeg skal lige fortælle dig noget! Slap nu af! Jeg er virkelig rar! Hvad hedder din hund? Kom nu heeeeer!' (Foto: AP)
Annonce:

Italiensk fodbolds 'enfant terrible' Antonio Cassano har lavet en David Nielsen. Det vil sige udgivet en kontroversiel selvbiografi.

Bogen hedder 'Jeg fortæller alt', men når den tidligere Bari-, Roma- og Real Madrid-spiller skal fortælle om sine inderste tanker, så er det noget med, at mad og sex er hans store passioner.

Han kan dog også fortælle, at hans tidligere manager i Madrid, Fabio Capello - den nuværende engelske landstræner - er lige så meget værd som Matadorpenge.

Bari-knægten skriver videre, at han i sit 26-årige liv har været i seng med 6-700 kvinder, hvoraf 20 har været i underholdningsbranchen, som han skriver. Han har også været forlovet fire gange.

17-årig vandpolospiller
Cassano er som fodboldspiller mest kendt for sin utilpassethed, som bragte ham i problemer med ledelsen i både Roma, hvor han fik sit gennembrud, og senere i Real Madrid.

Det utilpassede kommer tilsyneladende af en svær opvækst i havnebyen Bari ved Adriaterhavet, hvor skudopgør og sirener var en del af barndommens lydkulisse. Han ville ifølge sin bog selv være blevet en af den slags kriminelle typer, der på scooter snupper gamle damers håndtasker, hvis ikke fodbolden havde reddet ham.

I den norditalienske klub Sampdoria er Cassano tilsyneladende faldet en smule til ro efter al balladen i Rom og Madrid, selvom han dog i foråret scorede sig en karantæne på fem kampe for at smide sin spillertrøje efter en dommer og angiveligt også true ham.

Cassano er nu om dage kæreste med den 17-årige vandpolospiller Carolina Marcialis.

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Populært i Ekstra Bladet+

Annonce:

Mest læste lige nu

Danskerne har tabt tilliden til politikerne
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Det bedste fra Ekstra Bladet+

Mest læste fra den seneste uge

Annonce:
Annonce: