Kessler på stripklub hos sin søster

Maximale tøser: Tirsdag indviede Linse Kessler sin klub Nyhavn Redlight i Nyhavn

- Nu må jeg passe på ikke at lave en Britney Spears, grinede Camilla, da hun og Linse lod sig fotografere i det flotte pink outfit. Heraf må man udlede, at stripklubejeren ikke lige havde nået at få trusser på under den korte nederdel. (Foto: Thomas Sjørup)
- Nu må jeg passe på ikke at lave en Britney Spears, grinede Camilla, da hun og Linse lod sig fotografere i det flotte pink outfit. Heraf må man udlede, at stripklubejeren ikke lige havde nået at få trusser på under den korte nederdel. (Foto: Thomas Sjørup)

Pigerne sad der på rad og række ved baren. Smukke med blondt hår, store, velindkøbte bryster og den rette brancheglød i øjnene.

Alle var spændte –ikke mindst Linse og Camilla –for kl. 18 mandag eftermiddag åbnede de to kvinder deres nye stripbar, Maxim i Nyhavn. Men forinden holdt de reception for venner og familie, og Mikkel Kessler kom selvfølgelig forbi for at hilse på sin søster og ønske held og lykke. Og måske lidt for at se forretningens kønne tøser.

Kamera-sky
- Selvfølgelig kigger jeg da lige forbi, når min søster og hendes veninde åbner en ny forretning. Det er spændende, og her er hyggeligt, erklærede den nye verdensmester i supermellemvægt.

Kessler ville ikke fotograferes inde i Maxims røde lokaler med de mange guldstafferinger, for han havde ikke sit sponsortøj på, og tilsyneladende forbyder kontrakten med Jack & Jones Mikkel at optræde i medierne med foto uden at være iført det rigtige mærketøj.

En nydelig blond kvinde, hvis store bryster blev holdt adskilte af en Playboy-kanin i guld med diamantøjne, mente ellers, at han bare kunne lade sig fotografere nøgen.

Stangen
- Det har vi piger altså ikke noget imod, sagde hun venligt.

Men den hoppede Mikkel ikke på – ikke engang selv om det vist er naturligt at tage tøjet af på en stripbar.

Den afslappede Nyhavns-stemning blev fra tid til anden afbrudt af dans. Nogle af pigerne skiftedes til at gå op til den blanke stripperstang bag baren og give et par smagsprøver på deres sensuelle performance. Og så kan det nok være, at mændenes dvaske udtryk i øjnene med ét forsvandt som dug for solen.

Linse i baren
- Vi starter Maxim op med fem-syv piger. Mere behøver vi ikke, for vi ved, at der om kort tid vil komme masser af piger, som vil danse her, fordi her er så hyggeligt. Af samme grund annoncerer vi ikke, fortæller Linse.

Arbejdsfordelingen mellem Camilla og Linse er sådan, at Camilla er ejer, og Linse skal stå i baren som frontfigur, hvilket ikke skulle falde hende svært med de temmelig iøjnefaldende fortrin, hun besidder.

- Stedet er på 105 kvadratmeter inklusive det diskrete VIP-rum på den anden side af gangen. Men det skal ikke i brug, medmindre der dukker et helt særligt privat selskab op, erklærer Camilla.

Maxim er godkendt til 40 siddepladser, men det vil der ifølge de to kvinder aldrig være.

– Vi skal kæle for gæsterne. Her skal være hyggeligt, frit og højt til loftet. Folk skal ikke sidde som sild i en tønde, siger de.

1 af 3 Der blev danset til den store guldmedalje, da Nyhavn Redligt åbnede tirsdag. (Foto: Thomas Sjørup)
2 af 3 Mikkel Kessler var ikke meget for at smide tøjet ved åbningen i Nyhavn. Hér er dog et billede, hvor mester-bokseren er næsten nøgen. (Polfoto)
3 af 3 - Nu må jeg passe på ikke at lave en Britney Spears, grinede Camilla, da hun og Linse lod sig fotografere i det flotte pink outfit. Heraf må man udlede, at stripklubejeren ikke lige havde nået at få trusser på under den korte nederdel. (Foto: Thomas Sjørup)
kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i sport
Seneste i sport
Hent flere
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Kim Vangkilde
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen