Annonce:
Annonce:

TV: Etbenet fodboldkamp ender i masseslagsmål

Lokalopgøret i fodbold for etbenede mellem Holland og Belgien tegnede til at blive en fremragende kamp, men endte i masseslagsmål spillere og tilskuere imellem

Annonce:

Okay, indrømmet. Det er ikke meget, vi ved om turneringen specifikt.

Ét er dog sikkert - fodboldlandskampen for etbenede mellem Holland og Belgien i Westerlo lørdag sluttede ikke i lige så underholdende stil, som den startede. I hvert fald ikke fodboldmæssigt. Resten lader vi jer bedømme.

TV: Bøsser raser mod Neymar: Det er homofobisk

Ved stillingen uafgjort 3-3 røg spillerne nemlig pludselig i clinch med hinanden, tilsyneladene fordi en hollandsk spiller 'spændte krykke' for en belgier, hvilket ikke er tilladt(...). Undervejs blev stemningen så ophedet, at trænere fra begge lejre måtte holde de iltre spillere tilbage.

Men for det ikke skulle være løgn, besluttede de to holds tilhængere også at give en arm (eller ben, om man vil) med i slagsmålet, hvilket resulterede i, at dommeren fløjtede kampen af.

Vil spille igen
Slukørede og måske en smule flove over stridighederne på banen kunne spillerne derfor sætte kursen mod omklædningsrummet. Holdene var dog efterfølgende enige om, at man ønsker at spille en ny kamp.

- Vi er nødt til at snakke om, hvad der skete, men at droppe opgøret er ikke en mulighed, sagde en af spillerne efterfølgende ifølge et hollandsk website.

Det var første gang, at de to nabolande krydsede 'klinger'. En enkelt blev småskadet under kampen.

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Mere fra Ekstra Bladet+

Annonce:
Det er farligt at leve, du kan dø af det
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:
Annonce:
Annonce: