TV: Modig Brøndby-fan tyrer vandballoner efter FCK'ere

Frustrerede FCK-fans gik amok på Aalborg Station, da Brøndby-supporter lige ville teste deres temperament oven på løvernes 1-2-nederlag mod AaB i Superliga-premieren. Se video

De har været hårdt prøvede, Brøndby IF's fans, gennem hele forrige sæson, og i den nye sæson er det forløbigt kun blevet til ét point i tre kampe.

Derfor har fryden hos de fleste blågule formentlig været stor, da de evige rivaler fra FCK tabte deres første kamp i Aalborg mod tabellens øjeblikkelige nummer tre fra AaB med 1-2.

I hvert fald benyttede en Brøndby-supporter lejligheden til at smutte forbi byens banegård og få et glimt af de slukørede løver, der her ventede på at komme med toget hjem.

Se også: Danskere tæsker løs i vildt hooligan-slagsmålSe også: Ekspert om voldsom video: Derfor slås fodboldbøllerne

Men ikke nok med det. Den modige - eller måske snarere dumdristige - Brøndby'er havde nemlig valgt at medbringe en pose med vandballoner, som han på provokerende vis begyndte at kaste fra den ene side af perronen og over på FCK'erne, der stod på den anden.

Det viser en privat videooptagelse, Ekstra Bladet er kommet i besiddelse af. Se den øverst i artiklen!

Sport på vrangen - 21. okt. 2011 - kl. 19:54 TV: Det ultimative trick: Rev bukserne af modspiller

Som man kan se på billederne, var han iført løbesko, og godt for det fristes man til at sige, for der gik ikke mange sekunder, før løvernes tilhængere tilsyneladende blev opmærksomme på, hvad provokationen handlede om og satte i et sandt stormløb efter den hætteklædte og nu flygtende BIF'er tværs over skinnerne.

Det lykkedes dem dog, ifølge Ekstra Bladets oplysninger, ikke at få fat i 'kasteren'.

0 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Har du en mening om Ekstra Bladet? Kom med i vores panel og del din mening med os
Nyhedsredaktør:Claus Jessen
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen