Über-fit Ronaldo smider klunset

Real Madrid-stjernen har lanceret sin CR7-undertøjsserie i samarbejde med danske JBS

Selv om der er brugt Photoshop, er Cristiano Ronaldo mere fit end gennemsnittet. (Foto: Jack Abuin/ZUMAPRESS.com)
Selv om der er brugt Photoshop, er Cristiano Ronaldo mere fit end gennemsnittet. (Foto: Jack Abuin/ZUMAPRESS.com)

Man må give Cristiano Ronaldo, at han er temmelig fit. Faktisk i en grad, at magasinet Men's Health kunne finde på at ringe ...

Den portugisiske prettyboy har smidt klunset i forbindelse med en CR7-undertøjsserie, som blev lanceret torsdag i Madrid. Ligesom Caroline Wozniacki er det danske JBS, der står som samarbejdspartner for undertøjsserien.

Se også: Så lækker er Caroline i undertøjCaroline gør sig godt på model-barometeret. (Foto: JBS/Caroline Wozniacki) Danske kendte - 20. mar. 2013 - kl. 12:13 Caroline: Game, sex and match

Real Madrids nummer syv træder dermed nok engang i fodsporene på David Beckham, som kvinder og nogle mænd altid har haft et godt øje til.

David Beckham har blandt andet en Armani-undertøjsreklame på samvittigheden, hvor han sparsomt påklædt og med let spredte ben flød ud over en større kampagne.

Arsenals tidligere svenske stjerne Fredrik Ljungberg har indtaget samme positur blot for Calvin Klein.

Se også: TV: Her er Ronaldo i danske trusser

Hvis Ronaldo gerne vil undgå jokes om sin person i den forholdsvist homofobiske fodboldverden, er det allerede for sent. I oktober slettede han et tweet med denne ordlyd.

- Tak til alle deltagere i CR7-drengeundertøjs-konkurrencen - det har virkelig været en fornøjelse at se alle jeres fotos.

Den kan i hvert fald misforståes, hvis man ønsker det ...

0 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i sport
Seneste i sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere