Klub til fans: Klæd jer ikke ud som egern

Scunthorpe i Englands League Two opfordrer sine fans til ikke at klæde sig ud som egern på lørdag, hvor klubbens tidligere manager, der har en uheldig egern-episode bag sig, vender tilbage

(Arkivfoto:Colourbox.com)
(Arkivfoto:Colourbox.com)

Fra tid til anden foretager fodboldklubber vidtrækkende foranstaltninger for at hold ro og orden på deres stadion, men Scunthorpes seneste opfordring til sine fans må alligevel tage prisen som noget af det mærkeligste.

Klubben fra den engelske League Two har bedt sine fans om ikke at komme klædt ud i egern-kostumer til lørdagens kamp. Årsagen, at klubbens tidligere manager Alan Knill vender tilbage med sit nuværende hold, Torquay. Det skriver The Guardian.

Se også: Satte ild til dværg under sæsonafslutningSe også: Ville knalde et får ved Spurs-træningsbane

Mens Knill var manager i Scunthorpe sidste år, var han ude for et bizart uheld, hvor et egern blev viklet ind i egerne på hans cykel. Det sendte manageren flyvende over sit styr, men heldigvis slap han med mindre skader. Det stakkels egern mistede dog livet, og Knill frygtede et øjeblik, at han ville lide samme skæbne.

- Det var ret alvorligt på det tidspunkt. Jeg fløj gennem luften. Jeg røg af cyklen med lidt over 30 kilometer i timen, der blev tilkaldt en ambulance og alt muligt - jeg kunne have været død, sagde han dengang til Scunthorpe Telegraph. 

Besøget på Glanford Park, som Scunthorpes stadion hedder, er Alan Knills første visit tilbage på sin gamle hjemmebane, siden han blev fyret i oktober sidste år.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i sport
Seneste i sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere