NFL-tilskuere tilbydes cheerleader-besøg

I kampen for at få flere tilskuere til amerikansk fodbold tilbydes nu, at holdets nydelige cheerleaders kan komme på besøg ved din siddeplads

Få besøg af en af disse Atlanta Falcons cheerleaders, hvis du kommer på stadion (Foto: Eyevine)
Få besøg af en af disse Atlanta Falcons cheerleaders, hvis du kommer på stadion (Foto: Eyevine)

NFL-klubberne vil så gerne have flere tilskuere på stadion.

Og de får sværere ved det i takt med TV-produktet fra amerikansk fodbold bliver stadig bedre.

Så derfor handler det om at finde initiativer til aktiviteter på stadion, som man ikke - sådan lige - kan få hjemme i sofaen.

Derfor vil flere klubber, i samarbejde med app-udviklerselskabet Experience, komme med et nyt tilbud i den kommende sæson:

Få besøg af en eller flere cheerleaders på din plads på stadion.

Et produkt der allerede blev afprøvet af Atlanta Falcons i den seneste sæson.

- Alt fra adgang til selve banen, besøg af en cheerleader eller maskotten på din plads, fødselsdagshilsner eller et særligt område på stadion, hvor man kan være før kampen er ting vi anvender. Og sådanne produkter er solgt fire timer efter vi udbyder dem, siger Jim Smith, marketingschef i Falcons.

Ifølge Sports Business Daily tilbød Falcons produktet til 3000 sæsonkort-indhavere og solgte omkring 800 på en kampdag.

Ikke alle er dog begejstrede for denne anvendelse af cheerleaders. Initiativet diskuteres på de sociale medier, hvor det blandt andet kaldes snusket. Eller som en formulerer det på twitter: Skam jer NFL. I bevæger jr ind i 'one dollar lapdance-territorium'.

For læsere, der ikke er bekendt med, hvad der refereres til, så handler det om nogle barer, hvor piger tilbyder lidt nærkontakt-dans på skødet af en kunde - prisen kan dog nemt være noget højere end en dollar.

0 kommentarer
Vis kommentarer