Kæmpe-hvepse jagede golfstjerne i søen

- Det var det mest skræmmende øjeblik i min karriere, fortæller Pablo Larrazabal om hvepseangreb under Malaysian Open

Pablo Larrazabal måtte under anden runde af Malaysian Open springe i en sø for at undslippe en flok rasende hvepse. (Foto: AP)
Pablo Larrazabal måtte under anden runde af Malaysian Open springe i en sø for at undslippe en flok rasende hvepse. (Foto: AP)

Den spanske golf-prof Pablo Larrazabal var fredag en tur i søen i ganske bogstavelig forstand, da hvepse jagede ham rundt på 14. hul i Malaysian Open i Kuala Lumpur.

- De var tre gange så store som bier, fortæller spanieren til cbssports.

- De var kæmpestore, og 30-40 af dem angreb mig helt uhæmmet. Jeg vidste ikke, hvad jeg skulle gøre. Min caddie sagde, jeg skulle løbe, så jeg begyndte at spæne som en gal mand, men hvepsene fulgte efter, så de andre spillere sagde, jeg skulle hoppe i søen.

- Det var det mest skræmmende øjeblik i min karriere. Jeg har aldrig været så bange, siger spanieren, der gjorde som kollegerne rådede ham til: smed sko og trøje og sprang i søen.

Se også: Svingende golfdanskere halter efter i Malaysia

Larrazabal modtog lægebehandling for mere end 20 hvepsestik, deriblandt indsprøjtninger.

Da han tog sin hvide trøje på igen, vendte hvepsene tilbage, så spanieren måtte fuldføre runden i en lånt trøje.

- Det bliver meget, meget skræmmende at skulle spille det hul i morgen, siger Larrazabal, der med en fornuftig runde i 68 slag - inklusive en birdie på det fordømte 14. hul - ligger delt nummer 25 i turneringen, som Lee Westwood fører.

Se video af hvepseangrebet her.

0 kommentarer
Vis kommentarer