Lavede otte selvmål på ti minutter

En pokalkamp på Sicilien endte 14-3, da tre spillere lavede otte selvmål til sammen i kampens slutning

Der kan ske mange pudsige ting i en fodboldkamp. Men otte selvmål i de sidste ti minutter af en kamp??

Hvis du tænker, at der er noget, der ikke stemmer, så er du ikke den eneste.

Derfor bliver en italiensk regional pokalkamp på Sicilien mellem Borgata Terrenove og Bagheria nu undersøgt på en mistanke om matchfixing.

Det var den sidste kamp i gruppespillet mellem tre hold, og Bagheria skulle have mindst uafgjort for at gå videre, men da Borgata Terrenove øgede fra 4-3 til 6-3 på to hurtige mål med ti minutter tilbage, ramlede det for Bagheria, beretter bl.a. Sicilia In Gol.

Modstanderne fra Borgata Terrenove kunne forvirrede se på, at tre Bagheria-spillere til sammen lavede otte selvmål i de sidste ti minutter, så resultatet endte med at lyde på hele 14-3 til Borgata Terrenove i Coppa Sicilia-kampen i det, der svarer til den ottendebedste række i Italien.

Se også: Storsejr på 40-0 satte danmarksrekord

Med den store sejr kvalificerede Borgata Terrenove sig til næste runde på bedre målscore end gruppens tredje hold, Partinicaudace.

- Det havde været en reel kamp indtil et bestemt tidspunkt, da Bagheria gjorde det til en farce, siger Borgata-træner Ignazio Chianetta ifølge den engelske avis Daily Mirror, der også har berettet om den usædvanlige kamp.

- Deres anfører fortalte mig, at de hellere ville have os til at gå videre end Partinicaudace, siger Borgata-træneren endvidere.

Sagen bliver nu undersøgt af det italienske fodboldforbund, der vil til bunds i årsagerne til det usædvanlige resultat og efterfølgende vurdere, hvilke straffe, der eventuelt skal gives til holdet.

0 kommentarer
Vis kommentarer