Det' sjovt: Beckham ryger på røven i laksko

Den engelske frisparkskonge lærte, at man ikke skal sparke frispark i laksko

1-2-3-4. Beckham gik på røven i Kina (Foto: Scanpix)
1-2-3-4. Beckham gik på røven i Kina (Foto: Scanpix)

I starten af marts måned blev David Beckham udpeget som ny kinesisk fodbold-ambassadør, der skal hjælpe til med at promovere fodbolden i Kina og få flere børn til at begynde at sparke til den lille runde.

Med sin enorme popularitet i verdens mest folkerige land håber man, at hans navn har en positiv effekt. Beckham selv var glad for at blive udpeget til ambassadør.

- Jeg er beæret over at blive spurgt til en sådan vigtig rolle i denne spændende periode for kinesisk fodbold. Jeg glæder mig til at promovere verdens største sport til de kinesiske sportsfans, da jeg med egne øjne har set den voksende interesse for fodbold i Kina, sagde Beckham i en pressemeddelelse fra agentfirmaet IMG.

Som følge af aftalen var Beckham i denne uges landsholdspause derfor på besøg i den kinesiske klub Zall Football Club i Wuhan, hvor han i sit stiveste jakkesæt forsøgte at vise sig selv og fodbolden frem.

Se mere:

Se også: Beckham: Jeg skal ikke redde Kinas fodboldimage

Paris Saint Germain-spillere er især berømt for sine fantastiske frispark, og det ville han lige levere et bevis på i forbindelse med besøget i Kina.

Men hvad den gode brite tilsyneladende havde glemt, så er det altså en god idé at være ekstra opmærksom på både bold og eventuelt glat underlag, inden man kaster sig ud i fodboldsparkets ædle kunst, i hvert fald når man er i klædt sit stiveste puds med laksko og jakkesæt.

Men midt i legen glemte Beckham tilsyneladende, at der ikke var knopper under skoen, og resultatet...? Et styks røvtur for den engelske fodboldveteran.

Se selv den morsomme billedserie øverst oppe og få dig et lille grin på sådan en helt almindelig kold lørdag i marts måned.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i sport
Seneste i sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere