Chokerende video af Gazzas nedtur

Den tidligere engelske landsholdsspiller bundede ifølge tidligere ven 15 dåseøl og to liter gin, dagen før han blev indlagt på en afvænningsklinik

En video på Daily Star viser en Paul Gascoigne, der er helt væk på alkohol - og måske også andre ting.
En video på Daily Star viser en Paul Gascoigne, der er helt væk på alkohol - og måske også andre ting.

Der i sandhed langt fra de glade dage ved VM i 1990 i Italien, da England blot var en straffesparkskonkurrence fra at bringe sig i finalen, til i dag for nu 45-årige Paul Gascoigne.

Gazza var feteret og tjente millioner i 1990’erne, hvor han tørnede ud for bl.a. Newcastle, Tottenham og Lazio, men er i dag en sørgelig skikkelse, der er gået til i druk og kokainmisbrug.

Væk er alle pengene og de fleste af de gamle venner. For få dage siden mistede Gascoigne endnu en af sidstnævnte, da Shane Abbott, en 36-årig arbejdsløs, som den tidligere fodboldstjerne har boet sammen med indtil for nylig, valgte at fortælle den sørgelige historie om Gazzas forfald i engelske Daily Star.

Det er en historie om Gascoignes ekstreme alkoholforbrug, der har været kendt i mange år, men også om eks-fodboldstjernens voldelige tendenser samt hans misbrug af såvel valium-piller som kokain.

Se også:

Se også: Nedturen fortsætter: Gazza indlagt på hospital

For to uger siden valgte Shane Abbott at filme Gascoigne efter en heftig druktur, hvor den tidligere Tottenham-midtbanespiller havde indtaget omkring to liter gin og 15 dåseøl.

Angiveligt skulle Abbott have filmet sin nu tidligere ven for at få ham til indse, at han skulle stoppe med at ødelægge sin krop, men da videoen og et længere interview nu ligger frit tilgængeligt på Daily Stars hjemmeside, kunne man godt få den mistanke, at der også er faldet en skilling af fra avisen til den åbenmundede eks-ven.

– Det var forfærdeligt at se, hvad han gjorde ved sig selv i de seneste måneder. Hans druk kom helt ud af kontrol, fortæller Shane Abbott, der trods sit årelange venskab med Gazza og dermed kendskabet til den tidligere fodboldstjernes drikkevaner, alligevel blev chokeret, da han en dag overraskede Gascoigne, da denne var i færd med at tage en sprøjte med kokain.

– Jeg gik ind på badeværelset. Der sad han med sine jeans nede om anklerne.

Se også:

Se også: Drikfældig fodboldstjerne er uden for livsfare

– Kokainen sprøjtede han direkte ind i benet, og han sagde, at han gjorde det (injicerede, red.) dér, så ingen ville kunne se mærkerne, fortæller Abbott til Daily Star.

Gascoigne afviste, at han havde et problem, med ordene:

– Jeg kan klare det.

Paul Gascoigne er i dag indlagt på en afvænningsklinik i amerikanske Arizona. Regningen for det ophold, der løber op i omkring en mio. danske kroner, betales af flere af Gazzas prominente og velhavende venner, heriblandt Arsenals 21-årige midtbanespiller Jack Wilshere.

SE DEN CHOKERENDE VIDEO AF PAUL GASCOIGNE HER

0 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i sport
Seneste i sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere