Vanvittig historie om Gravesen løber verden rundt

Thomas Gravesen er pensioneret og nyder livet i Vegas med sin modelkæreste og sin formue på intet mindre end 100 mio. euro - påstår flere medier i en misforstået historie

Thomas Gravesen har nået forsiden af Daily Mail (Foto: Lars Poulsen/Skærmdump)
Thomas Gravesen har nået forsiden af Daily Mail (Foto: Lars Poulsen/Skærmdump)

På yderst bizar vis går en historie om Thomas Gravesens nye vilde luksusliv rundt på både spanske, engelske og italienske medier, ligesom den har fået fart på efter at være delt på Twitter. Men der er noget ved historien, der ikke helt stemmer.

Senest mandag beskrev den store engelske avis ' Daily Mail', at Thomas Gravesen havde slået sig ned i Vegas med sin tjekkiske modelkæreste. Og det er som sådan rigtigt nok. Der, hvor det går galt er, når de beskriver Gravesens formue. For ifølge Daily Mail har Gravesen som 37-årig ladet sig pensionere efter en række succesfulde investeringer og tjent ikke mindre end 100 mio. euro - cirka 750 mio. kr.

 

Historien har ikke nogle kilder på det vanvittige beløb, og selv om Gravesen har forskellige investeringer, og selv om han sikkert ikke lider nød, så dukker beløbet op ud af det blå.

For at finde svaret på, hvorfor denne mystiske og lettere vanvittige historie er dukket op, skal vi tilbage til august måned. Her beskriver BT i avis og på internet om 'Gravesens nye liv':

- Thomas Gravesen har startet et helt nyt liv. I et nyt land og en ny by. 'Graver', der efter en karriere med store kontrakter i både England, Spanien og Skotland er god for et kæmpemæssigt, ukendt millionbeløb, boltrer sig i dag i Las Vegas, skriver avisen og fortæller om Gravesens nye kæreste - den 35-årige ejendomsmægler og model Kamila Persse, der er amerikansk født, men med tjekkisk baggrund.

 

Men fra august måned skal vi helt frem til 28. november for at høre mere til den tidligere landsholdsspiller. Her bringer det spanske blogsite abcblog historien igen. Men henvisning til BT. Og det er her, historien om de 100 mio. euro dukker op. Derfra begynder det at gå hurtigt. Via den spanske udgave af Goal.com, ryger den videre til Eurosport.com, inden et Everton-site, 101greatgoals.com og sidenhen Daily Mail får opsnuset den umiddelbart gode historie.

 

Alle refererer de til BT-historien, der aldrig omtaler et konkret beløb på Gravesens formue. Også et italiensk medie er hoppet med historien om den tidligere Vejle-, Hamborg-, Everton-, Real Madrid- og Celtic-spiller. Og her på redaktionen håber vi da, at Gravesen har tjent masser af penge og nyder sit nye tilbagetrukkede liv.

Thomas Gravesen har udover at have slået sig ned i Las Vegas også fortsat en luksuslejlighed i 'Den hvide facet' i Vejle.

1 af 2 Thomas Gravesen under en landsholdssamling i Vedbæk (Arkivfoto: Lars Poulsen)
2 af 2 Thomas Gravesen har nået forsiden af Daily Mail (Foto: Lars Poulsen/Skærmdump)
0 kommentarer
Vis kommentarer