TV: Lægger mund til skørt golfslag

John Daly har kvittet alkoholen - og kan tilsyneladende stadig slå til en golfbold ...

Foto fra YouTube
Foto fra YouTube

For nylig gik det galt, da en model lagde numse til et golfslag.

Den golfinteresserede model ved navn Liz Dickson optrådte til et promotion-arrangement for Playboy og havde valgt at placere en tee mellem sine balder med det formål, at hendes medspiller skulle slå bolden væk fra derfra. Men det gik ikke så godt.

Se også: Tv: Model fik golf-skade i anus

Medspilleren ramte hendes ene balde, og modellen pådrog sig varige skader på den indbringende del af hendes krop. Hvordan balden efterfølgende så ud, kan ses her.

Det havde kvinden i en ny video, der er dukket op på YouTube næppe set. Eller også havde hun blot mere tillid til manden med køllen.

For i denne video lægger kvinden sig til rette på græsset med en tee i munden, mens golfstjernen John Daly lægger an til slag. Og det går heldigvis godt, hvilket kvindens reaktion da også tydeligt bærer præg af.

Se også: Av av av! Miserabel runde af John Daly

Men indimellem kikser selv store golfstjerner deres slag, så lidt betænkelig har kvinden, en ven af farverige Daly, nok været alligevel. Også uden at tænke på, at selvsamme Daly er kendt for indimellem at bringe sig selv i vanskeligheder og for at have lagt alkoholen på hylden for nylig, som han berettede inden forrige uges Masters.

Det var også i forbindelse med Masters, at denne video blev optaget - i stil med to videoer, der florerede sidste år, da John Daly lavede samme trick på henholdsvis en fyr på en parkeringsplads og en reporter fra Golf Channel ... Hvem lægger mon mund til næste gang?

Se den seneste John Daly-video her.

0 kommentarer
Vis kommentarer