Danskers trøje er endt i Messi æres-gulv

Den argentinske verdensstjerne har postet et billede på Facebook med sin enorme trøjesamling, og her er der blevet plads til en danskers

I gulvet til venstre ligger danskerens trøje Foto: Messi
I gulvet til venstre ligger danskerens trøje Foto: Messi

Lionel Messi har igennem årene fået samlet en masse trøjer sammen via trøje-byt med sine modstandere. I den forbindelse har han også fået fingrene i en med et dansk navn på ryggen. Det kan man se på et Facebook-opslag, som han har lagt op tidligere i dag.

Tilbage i 2013 blev F.C. København-stjernen Nicolai Boilesen og hans daværende klub, Ajax Amsterdam, udraderet 4-0, da de besøgte Barcelona på Camp Nou i Champions League gruppespillet.

(Artiklen fortsætter under billedet)

Det er ikke denne trøje, men en trøje fra hans tid i Ajax, der ligger i Messis gulv Foto: Jonas Olufson/ Polfoto
Det er ikke denne trøje, men en trøje fra hans tid i Ajax, der ligger i Messis gulv Foto: Jonas Olufson/ Polfoto
 

En kamp, hvor Messi oven i købet scorede et hattrick, hev han efterfølgende fat i den 21-årige dansker og tilbød et trøje-byt. Noget de færreste vil afslå, når det kommer fra en flerdobbelt vinder af Ballon d’Or – og hvad siger respekt og tak for kampen bedre end en anden mands svedige T-shirt.

Lige rundt om hjørnet venter et pokal brag, som Zanka ser frem til:

Det har ført til, at Nicolai Boilesens trøje har fundet vejen ind i verdens måske bedste fodboldspillers trøjerum – og den har ikke bare fået en kedelig plads i en afkrog, den er simpelthen blevet placeret i gulvet.

På billedet, hvor han sidder med sin søn, Thiago, kan man se et utal af trøjer med prominente navne som Philipp Lahm, Totti, Pavel Nedved, Thierry Henry og Messis eget idol Pablo Aimar.

Der er sågar blevet plads til to Real Madrid legender – målmanden Iker Casillas og angriberen Raul.

Og i gulvet altså danske Nicolai Boilesen.

"Forced" to put this on the Wall now #thebesttoeverdoit #idonthaveafancyfloor

Et opslag delt af Nicolai Boilesen (@boilesen) den

Han har selv 'svaret' den argentinske superstjerne på sin Instagram-profil, hvor han har delt et billede af sig selv med Messis trøje.

- Tvunget til at hænge denne på væggen nu, skriver FCK-backen.

F.C. København og Brøndby tørner snart sammen i pokalfinalen. Noget de har prøvet før: Se også: FCK har Brøndby-planen klar: Her er de sårbare

Nicolai Boilesen spillede ungdomsfodbold på vestegnen, det den betyder intet for ham: Se også: Boilesens gensyn med Brøndby: 25.000 kan ikke hyle mig ud

Boilesen er også med på listen og de 30 bedst lønnede. Se hvem ellers der er med her: Christian Nørgaard og Uros Matic er begge to blandt de 30 bedst betalte i Superligaen. Foto: Polfoto Sport og Spil Eksklusivt: Her er de 30 bedst lønnede i Superligaen

9 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Mest læste i sport
Seneste i sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere