Fuld rugby-stjerne tissede på sig selv: 'Jeg vil knalde din hund'

En af australsk rugbys største profiler gik amok på video i kæmpe brandert

Mitchell Pearce er kommet i modvind efter sin vanvittige opførsel. (Foto: All Over Press)
Mitchell Pearce er kommet i modvind efter sin vanvittige opførsel. (Foto: All Over Press)

Det kan godt være, at Mitchell Pearce er et stort navn i australsk rugby.

Men noget forbillede for kommende generationer, det kan Sydney Roosters' Mitchell Pearce næppe kaldes efter, at han overskred enhver grænse for anstændig opførsel.

Se også: Sønderjysk Ronaldo hængt ud som voldsmand: Nu får han erstatning

Først forsøgte han i en brandert af episke dimensioner at have sex med en fremmed kvinde til en fest. Da hun afviste ham, kastede han sig lystent over en uskyldig hund, inden han tissede i bukserne. Hele seancen blev tilmed optaget på video. Det skriver Daily Mail.

Du kan se hele den bizarre video her

Den 26-årige anfører for Sydney Roosters havde sammen med holdkammeraterne tilbragt en del af helligdagen Australia Day på et cruise i Sydneys havn.

Her fik han tilsyneladende en tår eller ti mere, end han kunne kapere.

I hvert fald er der efterfølgende dukket en yderst bizar video op, hvor en tydeligt beruset Pearce kun iklædt boksershorts meget kluntet lægger an på en kvinde til en fest.

Sport på vrangen - 6. jan. 2016 - kl. 18:34 Norske vovehalse springer ud i intetheden

Han forsøger at tvinge kvinden til et kys, og da hun afviser ham, kaster han sig over en hund af racen maltesisk terrier, som han simulerer samleje med.

- Jeg vil knalde og voldtage dyr, råber den standerstive rugby-profil, inden han tisser i bukserne.

Foran de lamslåede festdeltagere fortsætter han den groteske opførsel.

- Jeg knalder den hund.. Jeg er skide ligeglad. Jeg har ikke nogen seksualitet.

Hundens kvindelige ejer tager dyret fra den hæmningsløse rugbyspiller, inden han til sidst bliver smidt ud fra festen.

- Du har tisset på dig selv. Du har tisset på sofaen. Skrid med dig, lyder afskedssalutten fra den rasende værtinde.

Selvom han efterfølgende har undskyldt sin opførsel, har rugby-ligaen meddelt, at sagen nu bliver undersøgt og der spekuleres i, om den vilde brandert får konsekvenser for karrieren.

Se også: Hvor skørt kan det blive?! Schweinsteiger som nazi-dukke

Det er ikke første gang, at Mitchell Pearce er i vælten af de forkerte grunde. I 2014 idømte rugby-ligaens 'integritets-enhed' ham en bøde på 20.000 australske dollars - ca. 96.000 kroner - for utilbørlig optræden overfor en kvinde, Melissa Arroja, på en natklub.

Helt grotesk er det ikke første gang, at australsk rugby bliver ramt af en sag, hvor en spiller simulerer sex med en hund.

I 2010 måtte Raiders-spilleren Joel Monaghan afslutte sin karriere, da der dukkede billeder op, hvor han simulerer oralsex med en hund.

Og rækken af skandaler er lang.

Eksempelvis måtte den tidligere Rooster-spiller Todd Carney vinke farvel til karrieren i den engelske Super League, da der blev offentliggjort billeder, hvor han tisser sig selv i munden.

Irina Shayks forhold til Cristiano Ronaldo gik i stykker i starten af 2015. Torsdag kunne El Mundo fortælle en ret opsigtsvækkende historie om, hvem hun tidligere har været tæt på. (Foto: AP) Sport på vrangen - 5. jun. 2015 - kl. 21:08 Utrolig historie: Ronaldos kæreste var Blatters elskerinde

Den seneste episode har skabt debat i Australien omkring kultueren i rugby-ligaen, men ifølge den tidligere rugby-spiller og profbokser Anthony Mundine, der som nogle sikkert erindrer blev besejret af Mikkel Kessler i 2005, er der ingen grund til at dømme Pearce for hårdt.

Han skriver på Facebook, at det er, hvad der sker, når fornuften viger for sprutten.

- Det er defor, jeg aldrig har drukket eller rørt stoffer. Det påvirker dig negativt på så mange måder. Især din dømmekraft. Ingen er perfekte. Det var simpelthen en tåbelig fejl, der følger med at være fuld. Alle, der har opført sig som idioter, når de har været fulde, ved, hvad jeg taler om, skriver eks-bokseren.

Om rugby-ligaen og den australske offentlighed vil være ligeså eftergivende, kan Mitchell Pearce kun krydse fingre for.

Se også: Pinligt: Her stjæler hun trøje fra en lille dreng

2 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i sport
Seneste i sport
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere