Glem Farum Park: Vanvidsbane slår alt

Mudder til knæene stoppede ikke en gruppe russere i at give den gas i en lokal fodboldturnering

Se denne sportsgren, der foregår under helt vanvittige forhold. Video: AP

Fodbold bliver oftest spillet på græs i forskellige naturlige og kunstige udgaver. Mange store trænere og spillere har igennem tiden ikke set sig for fine til at give græstæppet skylden, hvis resultatet ikke er gået deres vej.

I Superligaen er FC Nordsjællands Right to Dream Park, tidligere Farum Park, flere gange blevet kåret til den dårligste bane i ligaen af holdenes anførere.

Den udskældte bane i Farum er dog ingenting i forhold til banen i den spøjse fodbold-variant, sumpfodbold. I en russisk by tæt på Skt. Petersborg blev der i weekenden afholdt en stor turnering i spillet, der til tider minder mere om brydning end fodbold.

- Fysikken er det vigtigste i det her spil, ligesom taktikken er det. Det er en speciel sportsgren, som adskiller sig meget fra almindelig fodbold. Det ligner lidt strandfodbold, men det er sværere at spille, siger turneringens dommer Alexey Volkov.

Du kan se den bizarre version af fodbold i videofeltet over artiklen.

--------- SPLIT ELEMENT ---------

Hvis du er til flere anderledes udgaver af fodboldspillet kan du her se det bedste fra VM for dværge, der blev afholdt i Argentina:

 

11 kommentarer
Vis kommentarer