Her slår Super-Brian 'Tøffe': 'Du er værdiløs, mand'

Selvom det ligner optakten til et vaskeægte slagsmål, var det ren drengerøvs-lir, da Brian Nielsen leverede flere knytnæveslag lige i maven på en hånende Stig Tøfting. Se episoden i videoen herunder

Stig Tøfting gør, hvad han kan, for at få Brian Nielsen til at slå ham. Video: Flemming Astrup

- Du kan ikke slå. Jeg har sagt til dig, du kan ikke slå en bule i en blød hat.

Det er en flabet og hånende Stig Tøfting, man ser i videoen øverst i artiklen. Den tidligere fodboldspiller bruger masser af verbale stikpiller i jagten på at få eks-bokser Brian Nielsen til at slå ham med knytnæveslag i maven.

De to er venner, men vidste man ikke bedre, kunne man tro, der var fjendskab i luften mellem Super-Brian og tidligere fodboldspiller, Stig Tøfting.

- Det er måske nogle, der synes, det er lidt for meget drengestreger, men det må de om, siger Stig Tøfting.

Stig Tøfting og Brian Nielsen udenfor madteltet inden knytnæveslagene falder
Stig Tøfting og Brian Nielsen udenfor madteltet inden knytnæveslagene falder
 

'Tøffe' fortæller, at episoden i videoen er ren 'drengerøvs-lir', der opstår, da de to tidligere sportsstjerner tilfældigvis løber ind i hinanden under en tisse- og rygepause i løbet af en middag til et golf-arrangement.

- Jeg mødte Brian for første gang tilbage ved OL i '92, hvor han gav mig et dask, da jeg sagde, han ikke kunne slå, siger Stig Tøfting.

- Det driller jeg ham med. Jeg har kendt Brian i hundrede tusinde år, så det var bare fis og lir. Brian er jo gammel bokser, og vi to kan godt lide, at der sker lidt.

Episoden er filmet af sportsstjernernes fælles ven, Flemming Astrup, ved et golf-arrangement i Himmerland Golf & Spa Resort fredag aften. Ekstra Bladet har fået tilladelse til at bruge videoen.

Se de to kamphaner folde sig ud i videoen øverst i artiklen

60 kommentarer
Vis kommentarer