Kæmpe-brøler: Holdt et minuts stilhed for en spiller, der var på banen!

En noget aparte situation udspillede sig før kampen mellem Independiente Santa Fe og Santos i Copa Libertadores

Ricardo Oliveira (tv.) oplevede noget ganske usædvanligt. Foto: AP
Ricardo Oliveira (tv.) oplevede noget ganske usædvanligt. Foto: AP

Det lyder helt skørt, men den er god nok.

En mindehøjtidelighed fra den sydamerikanske fodboldturnering Copa Libertadores tog en noget aparte drejning, da det viste sig, at spilleren, de sørgede over, stod nede på grønsværen og var klar til kamp. Det beretter flere sydamerikanske medier.

I minutterne inden onsdagens Libertadores-kamp mellem Independiente Santa Fe og Santos blev der afholdt et minuts stilhed for Ricardo Oliveira.

Over højttalerne i Columbia lød det således:

- Mine damer og herrer. Tak. Vi er nu klar til at holde et minuts stilhed for Ricardo Oliveira, der spillede for Santos i Brasilien. Hvil i fred.

Derpå blev stilheden indledt, uden at nogen var klar over, at manden, de sørgede over, var i live og stod klar til at spille kampen!

Oliveira stod på banen med trøje nummer ni og sørgede dermed over sig selv. I hvert fald fortalte han efterfølgende, at han ikke havde hørt, hvad der var blevet sagt i højttalerne, og først efterfølgende blev klar over, hvad der var blevet sagt over højttalerne.

I virkeligheden skulle stilheden have været til ære for den tidligere Santos-angriber Alexandre de Carvalho Kaneco, der døde i tirsdag. Men et eller andet er altså kikset undervejs, og således fik den 36-årige Santos' spiller Oliveira som den måske første nogensinde lov til at sørge over sin egen død.

Kampen endte i øvrigt uden vinder, 0-0.

Tulio de Melo i duel med Jerome Boateng fra Bayern München. Foto: AP Sport og Spil Superliga-helt midt tragedien: Hjælper udslettet klub tilbage til livet

Se også: Dildo, scooter og haj: De 10 mest vanvittige kasteskyts i sportshistorien

kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i sport
Seneste i sport
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Jakob Hansen
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen