Legendarisk tv-program vender tilbage

Mere end 15 år efter at det første program af FC Zulu blev vist i de danske stuer, laves der en ny sæson af det populære TV-program

FC Zulu gør comeback med nye spillere - og uden Mark Strudal på trænerbænken. Foto: Finn Frandsen
FC Zulu gør comeback med nye spillere - og uden Mark Strudal på trænerbænken. Foto: Finn Frandsen

For 15 år siden rullede den første sæson af programmet FC Zulu over skærmen på TV2 Zulu, og nu vender det populære TV-program tilbage.

Nordisk Film oplyser torsdag, at man søger medvirkende til en ny sæson af FC Zulu, der senest rullede over skræmen i 2006, men er blevet genudsendt et hav af gange siden og stadig kan ses på TV2 Play.

Programmet gik i al sin enkelthed ud på, at en gruppe mennesker, der absolut ikke kunne finde ud af at spille fodbold, skulle spille fodbold. I løbet af et par måneder blev deltagerne trænet op helt fra bunden af den tidligere landsholdsspiller Mark Strudal, og i sæson 1 kulminerede det med et opgør mod FC København i Parken.

FC Zulu blev en seersucces, da det første gang rullede over skærmen i 2004, og blandt deltagerne var blandt andre en ung og ukendt Simon Emil Ammitzbøll, der siden blev økonomi- og indenrigsminister.

Nordisk Film bringer ikke mange informationer om den forestående sæson 4 af FC Zulu, og det er således uvist, hvornår programmerne efter planen skal rulle over skærmen, og om Mark Strudal igen skal stå i spidsen for de talentløse fodboldspillere.

Tipsbladet.dk har været i kontakt med Mark Strudal, der fortæller, at han ikke er blevet kontaktet af Nordisk Film og derfor ikke regner med at skulle stå i spidsen for FC Zulu i sæson 4.

Privatfoto Sport på vrangen Forstyrrende billede: Er han verdens stærkeste barn?
Sport på vrangen Set af millioner: Stopper da hun taber hijab  
15 kommentarer
Vis kommentarer