Legendarisk tv-program vender tilbage

Mere end 15 år efter at det første program af FC Zulu blev vist i de danske stuer, laves der en ny sæson af det populære TV-program

FC Zulu gør comeback med nye spillere - og uden Mark Strudal på trænerbænken. Foto: Finn Frandsen
FC Zulu gør comeback med nye spillere - og uden Mark Strudal på trænerbænken. Foto: Finn Frandsen
Følg Sport

For 15 år siden rullede den første sæson af programmet FC Zulu over skærmen på TV2 Zulu, og nu vender det populære TV-program tilbage.

Nordisk Film oplyser torsdag, at man søger medvirkende til en ny sæson af FC Zulu, der senest rullede over skræmen i 2006, men er blevet genudsendt et hav af gange siden og stadig kan ses på TV2 Play.

Programmet gik i al sin enkelthed ud på, at en gruppe mennesker, der absolut ikke kunne finde ud af at spille fodbold, skulle spille fodbold. I løbet af et par måneder blev deltagerne trænet op helt fra bunden af den tidligere landsholdsspiller Mark Strudal, og i sæson 1 kulminerede det med et opgør mod FC København i Parken.

FC Zulu blev en seersucces, da det første gang rullede over skærmen i 2004, og blandt deltagerne var blandt andre en ung og ukendt Simon Emil Ammitzbøll, der siden blev økonomi- og indenrigsminister.

Nordisk Film bringer ikke mange informationer om den forestående sæson 4 af FC Zulu, og det er således uvist, hvornår programmerne efter planen skal rulle over skærmen, og om Mark Strudal igen skal stå i spidsen for de talentløse fodboldspillere.

Tipsbladet.dk har været i kontakt med Mark Strudal, der fortæller, at han ikke er blevet kontaktet af Nordisk Film og derfor ikke regner med at skulle stå i spidsen for FC Zulu i sæson 4.

Forstyrrende billede: Er han verdens stærkeste barn?
Set af millioner: Stopper da hun taber hijab  
Ubegrænset Sport
Ekstra Bladet
Så løber du aldrig tør
79
,-
/md.

Mere fra Ekstra Bladet+

Fronten forstærkes - velkommen til Finland og Sverige

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Udforsk Ekstra Bladet+