Annonce:
Annonce:

Måge imponerer landsholdslegende: - Jeg har aldrig set noget lignende

Lars Høgh har allieret sig med en usædvanlig ekspert, der forudser de kommende VM-kampe. I dag står den dog på testkamp mellem Danmark og Sverige

Annonce:

Dyr, der forudser resultater af fodboldkampe, er langt fra noget nyt fænomen.

Der har før været eksempler på både elefanter og blæksprutter, der vidste hvor krydset skulle sættes inden en vigtig kamp, men det er, så vidt vides, første gang en måge fra Kerteminde agerer fodboldekspert.

Det er marinecentret Fjord&Bælt i Kerteminde, der har givet mågen Andy chancen, men han står heldigvis ikke alene med opgaven.

Med sig har han nemlig den danske målmandslegende Lars Høgh, der indtil videre er dybt imponeret over Andys evner.

- Jeg har aldrig set noget lignende, siger Lars Høgh, der er målmandscoach for landsholdet og har brugt hele sit liv på fodbold. Denne måge ved mere om fodbold end den samlede verdenspresse.

Arrangementet er kommet i stand takket være ihærdighed fra begge sider, viser det sig.

Annonce:

Mågen, der hedder Andy, er kommet de sidste mange år hver formiddag. Her har han fået nogle godbidder og er fløjet igen. Så har vores dygtige trænere, som også træner vores marsvin, begyndt at træne Andy stille og roligt på samme måde, til han kunne adlyde enkle kommandoer - såsom at gå op på en vægt, hvor vi kan veje ham, fortæller kommunikationsleder i Fjord&Bælt, Mads Dirkinck Holmfeld til Ekstra Bladet.

Trænerne har derefter optrænet Andy til at interessere sig for fodbold ved at at lave to minifodboldbaner - en for hvert hold, som spiller - og det har givet Andy mulighed for at demonstrere sin ekspertise.

 

Oftest vælger han nemlig det korrekte udfald af en kamp, og Lars Høgh blev derfor tilkaldt for at vurdere, om det virkelig kunne være rigtigt.

- Jeg må tilstå, at jeg aldrig har set noget lignende. Det her kan blive meget stort, lyder det fra Lars Høgh, der i samarbejde med mågen Andy vil forudsige resultater af udvalgte kampe under sommerens VM.

I dag står den dog på forudsigelse af testkampen mellem Danmark og Sverige. Hvordan Høgh'en og Mågen mener den ender, kan du se i videoen over artiklen.

Før de afgørende kvalifikationskampe mellem Danmark og Irland bad Ekstra Bladet både en numerolog og en blæksprutte om at forudse resultatet. Se hvordan det gik herunder:

Numerolog August Danielson giver sit bud.

Numerologen har talt: De vinder landskampen

En blæksprutte på Den Blå Planet spår om resultatet.

Spå-sprutten forudsiger aftenens kamp

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:
Fedte-Frederiksen
Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce: