Så bliver det ikke mere norsk: Nordmand laver vanvittig 74 meters aflevering

Se det skøre fodbold-trickskud herunder

Se det skøre trickskud her.

Norsk fodbold forbindes traditionelt med et kompakt forsvar og lange, høje bolde ind i boksen, men de norske mesterskabs- og pokalvindere fra Rosenborg tager vist sidstnævnte del lidt for bogstaveligt.

Sammen med Scandic Hotel i Lerkendal kastede holdet sig nemlig ud i at lave den ultimative helflugter efter en 'aflevering' på ikke mindre end 74 meters afstand, som dog ikke faldt i traditionel forstand, eller fra grønsværen (som for tiden overhovedet ikke er grøn på Lerkenden Stadion) for den sags skyld.

Scandic Hotel i Lerkendal ligger klos op ad Rosenborg hjemmebane, Lerkendal Stadion, og det var fra taget af det 74 meter høje hotel 'afleveringen' faldt, som derefter skulle ramme nogenlunde i nærheden af målet, således at en af spillerne på banen kunne sætte en fod på og fuldende helflugteren.

Det tog i alt 44 forsøg før det til sidst lykkedes spiller at ramme rigtigt og lave en helflugter, som oven i købet sad inden for målrammen.

- Vores nabo Scandic har inviteret os til en lidt anderledes træning. I dag sigter vi efter at lave verdens mest episke helflugter, lyder det fra assistenttræner Erik Hoftun inden forsøget går i gang, men om det lykkes for holdet kan du selv vurdere i videoen over artiklen.

Se flere trickskud og fodboldfiduser herunder:

Anden sport - 26. jan. 2015 - kl. 13:28 Trickskud: Her laver Mathias drømmesparket

Patrick da Silva laver sit lækre trick (Screenshot: Kanal Sport) Superligaen - 29. maj. 2015 - kl. 13:57 Brøndby-spiller tryller: Se hans vilde trick

Dansk fodbold - 7. apr. 2015 - kl. 17:14 TV: Her er fodboldens beskidte tricks

7 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i sport
Seneste i sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere