Så bliver det ikke mere norsk: Nordmand laver vanvittig 74 meters aflevering

Se det skøre fodbold-trickskud herunder

Se det skøre trickskud her.

Norsk fodbold forbindes traditionelt med et kompakt forsvar og lange, høje bolde ind i boksen, men de norske mesterskabs- og pokalvindere fra Rosenborg tager vist sidstnævnte del lidt for bogstaveligt.

Sammen med Scandic Hotel i Lerkendal kastede holdet sig nemlig ud i at lave den ultimative helflugter efter en 'aflevering' på ikke mindre end 74 meters afstand, som dog ikke faldt i traditionel forstand, eller fra grønsværen (som for tiden overhovedet ikke er grøn på Lerkenden Stadion) for den sags skyld.

Scandic Hotel i Lerkendal ligger klos op ad Rosenborg hjemmebane, Lerkendal Stadion, og det var fra taget af det 74 meter høje hotel 'afleveringen' faldt, som derefter skulle ramme nogenlunde i nærheden af målet, således at en af spillerne på banen kunne sætte en fod på og fuldende helflugteren.

Det tog i alt 44 forsøg før det til sidst lykkedes spiller at ramme rigtigt og lave en helflugter, som oven i købet sad inden for målrammen.

- Vores nabo Scandic har inviteret os til en lidt anderledes træning. I dag sigter vi efter at lave verdens mest episke helflugter, lyder det fra assistenttræner Erik Hoftun inden forsøget går i gang, men om det lykkes for holdet kan du selv vurdere i videoen over artiklen.

Se flere trickskud og fodboldfiduser herunder:

Trickskud: Her laver Mathias drømmesparket

Brøndby-spiller tryller: Se hans vilde trick

TV: Her er fodboldens beskidte tricks

Ubegrænset Sport
Ekstra Bladet
Så løber du aldrig tør
79
,-
/md.

Mere fra Ekstra Bladet+

Hun er dansk politiks nyeste protest-dronning

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind