Stjerne-diller tog hovedrollen i finalekamp

LeBron James viste diller og slog sit hoved ad h til, da hans hold tabte den fjerde finalekamp i NBA

Selv USA's svar på Ritzaus bureau, Associated Press, skrev om den. Og Twitter er fyldt med den. LeBron James' diller.

Det blev en del af historien om den 4. finalekamp i NBA mellem Cleveland Cavaliers og Golden State Warriors, da LeBron James - som amerikanerne enten elsker eller hader - på et tidspunkt justerede sin spilledragt og kortvarigt viste, hvad han har hængende mellem benene.

Lebron og Cleveland Cavaliers endte nemlig med at tabe kampen med så meget som 103-82, og det endda på hjemmebane i Quicken Loans Arena i Cleveland.

Den amerikanske superstjerne, der to gange har vundet NBA og fire gange er blevet valgt til ligaens mest værdifulde spiller, scorede sølle 20 point i kampen. I de foregående tre finalekampe har Cavaliers-forwarden scoret 39, 40 og 44 point.


Med til historien hører dog, at James i 2. quarter crashede ind i et tv-kamera bag den ene kurv og slog hovedet.

Han lå et par minutter og ømmede sig over en dyb flænge i baghovedet, som efter kampen måtte syes. Antallet af sting? 'Nok til at lukke den', sagde Cavaliers-spilleren, da han mødte pressen efter kampen.

Uheldet blev dog ikke brugt som undskyldning for det store nederlag.

Ronaldinho - eller en fyr, der ligner ham på en prik - gør sig klar til en omgang glatbarberet selvbesmittelse. (Foto: YouTube) Sport på vrangen Brasilien dør af grin! Ronaldinho onanerer på tv

- Det var bare et udslag af, at vi slet ikke kunne ramme kurven, lød LeBrons forklaring.

Der står 2-2 i finaleserien, som spilles over syv kampe. Næste kamp søndag i Oracle Arena i Oakland ved San Francisco Bay.

Se tv fra nattens storsejr til Golden State i vinduet over artiklen.

15 kommentarer
Vis kommentarer