Annonce:
Annonce:

Træt af rødt kort: Losser modstander i hovedet

Spilleren fældede først sin modstander og sparkede ham derefter i hovedet

Se Mehmet Değirmencis vanvidshandling her.
Annonce:

Når man allerede er blevet udvist, kan man vel lige så godt køre den helt ud og sparke modstanderen, man lige har savet midt over, i hovedet.

Nogenlunde sådan syntes Mehmet Değirmenci fra det tyrkiske amatørfodboldhold Sanayispor at tænke, da han modtog et rødt kort i opgøret mod Dallicaspor i weekenden.

Inden udvisningen var Mehmet Değirmenci involveret i en nærkamp med Dallicaspor-forsvarer Kayhan Karakaş, som vandt på fysikken og fik presset Değirmenci væk med en skuldertackling, skriver det tyrkiske medie Daily Sabah.

Sanayispor-angriberen kvitterede dog fluks med at sparke sin modstander ned bagfra, hvilket dommeren prompte uddelte et rødt kort for. Men der stoppede Değirmencis hævnaktion altså ikke.

Annonce:

Mens Kayhan Karakaş stadig lå og bed i græsset, blev han nemlig losset i hovedet af den udviste spiller, som efterfølgende, nok ganske klogeligt, satte kursen direkte mod omklædningsrummet.

Faldt om på banen efter sparket
Kayhan Karakaş fik efter behandling lov at spille videre, men kollapsede kort efter med svimmelhed og kvalme.

- Jeg fortsatte med at spille et stykke tid, da jeg spiller for et hold, vi har fået etableret takket være en stor indsats. Jeg ville ikke lade mine venner i stikken. Jeg troede, jeg kunne spille videre efter en forbinding og lidt is, sagde Karakaş efter kampen.

Spilleren blev kørt til det nærmeste hospital, men måtte dog først vente på, at en ambulance ankom til stadion. Trods gentagne anmodninger hos tyrkiske sportsmyndigheder er ambulancer på stadion nemlig ikke obligatorisk i amatørkampe.

Karakaş har efterfølgende anmeldt Mehmet Değirmenci for forsøg på manddrab, da han mener, at sparket bragte ham i livsfare.

Annonce:

- Gudskelov faldt sparket i nærheden af min kæbe. Havde det ramt mig direkte i ansigtet, kunne det have brækket min næse, gjort mig blind eller brækket min nakke, udtaler Karakaş, og tilføjer, at han har alvorlige smerter i nakke og hals, ligesom han heller ikke har sovet ordentligt i flere døgn.

Om baggrunden for den voldsomme handling udtalte Mehmet Değirmenci, at Kayhan Karakaş forinden havde råbt ukvemsord om hans afdøde mor, hvilket fik ham til at miste besindelsen.

Sanayispor har i en pressemeddelelse undskyldt overfor Dallıcaspor, Kayhan Karakaş og hele den tyrkiske sportsverden. Mehmet Değirmenci er blevet afskediget fra holdet, oplyser klubben.

Til denne brasilianske indendørskamp skete der noget lignende.

TV: Spiller med hæl og tå - så bliver hun slagtet

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Mere fra Ekstra Bladet+

Annonce:
Støjbergs første politiske udspil er at ramme folk i den tredje verden
Annonce:

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:
Annonce:
Annonce: