Annoncørbetalt - Carlsberg

Stor afstemning inden VM: Hvem mener DU skal på Danmarks All Star-landshold?

Nu skal det afgøres! Hvem fortjener at komme på det danske All Star-fodboldlandshold?

Fejring af EM-mesterskabet i 1992 på Rådhuspladsen i København. Foto: Camilla Bloch
Fejring af EM-mesterskabet i 1992 på Rådhuspladsen i København. Foto: Camilla Bloch

Få ting kan få danskernes hjerter til at banke, som når det går vores fodboldlandshold godt. Og gennem tiden har landsholdet givet os mange magiske og spektakulære øjeblikke, som folk husker resten af livet.

Og der har i sandhed har været mange fremragende spillere i absolut verdensklasse på det danske fodboldlandshold gennem tiden.

Schmeichel, Laudrup'erne, Simonsen, Sand og Arnesen for blot at nævne nogle få.

Men der er kun 11 pladser på All Star-landsholdet, og du er med til at bestemme, hvem der får pladserne.

Ekstra Bladet har sammen med Carlsberg nemlig besluttet sig for at kåre det bedste danske landshold med spillere fra 1982 til år 2000. Kort sagt forrige årtusindes All Star-landshold.

Fodboldrevolutionen
Og der er mange højdepunkter, slutrunder, mål og oplevelser at se tilbage på fra den gyldne periode, der begyndte, da Sepp Piontek overtog tøjlerne som træner for det danske landshold, og nærmest skabte en revolution indenfor dansk landsholdfodbold.

Det betød, at Danmark i 1980'erne kom på verdenskortet med underholdende og sprudlende fodbold til diverse slutrunder med profiler, der til dagligt spillede i nogle af verdens største klubber.

Siden blev det til EM-triumfen i 1992, og vi spillede nærmest lige op mod Brasilien i en forrygende kvartfinale til VM i Frankrig i 1998.

Rådhuspladsen i København klædt i rødt og hvidt efter EM sejren i 1992. Foto: Claus Bjørn Larsen
Rådhuspladsen i København klædt i rødt og hvidt efter EM sejren i 1992. Foto: Claus Bjørn Larsen

Og nu kan du altså være med til at sætte alle tiders ultimative landshold med spillere fra 1982 til år 2000.

Her er kandidaterne
Vi har udvalgt tre kandidaterne til hver af de 11 pladser, og nu er det op til jer læsere at stemme og kåre den endelige All Star-trup.

I grafikken herunder skal du klikke med musen eller tryk med fingeren(på mobil og tablet) på de 11 trøjer og komme med dit bud. Det endelig hold vil blive præsenteret senere her på EB.dk

AFSTEMNINGEN ER DESVÆRRE SLUT.


Når du har stemt, kan du i videoen herunder se, om du er enig med de fodboldfans, som Ekstra Bladet har talt med.

Tag en tur i omklædningsrummet med Carlsberg og se meget mere nostalgi

 


Kom med i omklædningsrummet med Carlsberg og oplev meget mere landsholdsnostalgi

Carlsberg og det danske landshold har været faste partnere gennem de sidste 40 år. Kom med ind i det virtuelle omklædningsrum her og gå ombord i de mange fantastiske minder.

Carlsberg har sponsoreret det danske herrelandshold siden 1978, hvor sponsoratet for alvor igangsatte dansk landsholdsfodbold. Pengene fra sponsoratet gjorde det nemlig muligt at ansætte en professionel træner i form af Sepp Piontek, og hermed begyndte tingene at tage form.

De sidste par år har sponsoratet også omhandlet at løfte stemningen på stadion gennem et øget fokus på faninvolvering og fanaktivering, og bryggeriets rolle i dette bærer frugt, viser en undersøgelse foretaget af DBU.        

”I DBU arbejder vi benhårdt på at styrke relationen til vores mange passionerede fans og lytte til dem for at sikre den bedst mulige stemning til landskampene. Carlsberg arbejder både målrettet og innovativt med netop den målgruppe, og derfor er det en aftaleforlængelse, der giver rigtig god mening. Vores fælles ambitioner at skabe masser af unikke oplevelser og værdi for vores fans i forbindelse med vores landskampe,” udtaler DBU’s kommercielle direktør.

Artiklen er sponseret af Carlsberg.