Tænk, hvis du vandt i lotto... og det gjorde denne fodboldstjerne så

Tommy Bechmann vandt lørdag top-præmien på fem mio. kr. i lotto

Tommy Bechmann scorede som aktiv spiller 66 mål i Superligaen. Foto: Anders Brohus
Tommy Bechmann scorede som aktiv spiller 66 mål i Superligaen. Foto: Anders Brohus

Sønderjyske-bomberen Tommy Bechmann har altid haft let til smil og en munter replik.

Og han fik mere at smile over i weekenden.

De syv vindertal i lotto udløste i lørdags fire top-gevinster på fem mio. kr. Efter tre uger uden vindere, så kunne en kvartet af lotto-spillere smile ekstra stort.

En af dem var Tommy Bechmann.

- Jeg kan vist ikke løbe fra den historie, ler den pensionerede fodboldspiller veloplagt, da Ekstra Bladet fanger ham over telefonen.

Han var i weekenden med en flok venner i Malaga for at hygge sig. Og sent lørdag aften tikkede en mail ind fra Danske Spil med den vilde besked.

- Jeg læste mailen og kunne se, at afsenderen var den samme som jeg havde modtaget mail fra, når jeg havde vundet 50 kr. enkelte gange. Men jeg endte med at ringe til Danske Spil for at tjekke, og de kunne så sige, at den var god nok, forklarer han.

Henze-systemet går ud på at finde nogle af markedets mest sikre odds. Beløbet, du better for, vil blive større og større i takt med, at du vinder på flere bets. Foto: Claus Bonnerup Tips og guides Forvandler 100 kr. til en million: Henriks system slår lotto og skrabespil

Tommy Bechmann jubler. Foto: Jens Dresling
Tommy Bechmann jubler. Foto: Jens Dresling

Bechmann på Brøndby Stadion. Foto: Jens Dresling
Bechmann på Brøndby Stadion. Foto: Jens Dresling
 

Selv om kæmpegevinsten kaldte på en solid fejring, så betød et tidligt søndagsfly, at festen ikke tog overhånd.

- Det var sådan en helt klassisk lotto-kupon, som vi vel har spillet trofast de seneste ti år. De samme tal... vores fødselsdatoer samt børnenes. Den blev så ændret lidt for tre år siden, da vores tredje barn kom, fortæller Tommy Bechmann, der slet ikke har bestemt sig for, hvad de mange penge skal bruges til.

- Det bliver nok mest noget med at forsøde tilværelsen med lidt bedre rejser… I hvert fald bliver rejsen til vinter nok lidt mere end vi ellers havde planlagt, siger han.

Tommy Bechmann slog igennem som 20-årig i Esbjerg og spillede syv år i Tyskland inden han vendte hjem til Danmark og Sønderjyske i 2012.

I en alder af 35 år valgte han ved årsskiftet at indstille karrieren, og han virker i dag som fodboldekspert hos Eurosport, hvor han er med omkring stationens Superliga-kampe.

Se også: Har scoret kassen to gange: Nu vinder han en af historiens største præmier

Se også: Ramte historisk højt odds: Jeg fik et chok!

Se også: Ramte syv kampe lige i røven: Nordjyde sætter dansk odds-rekord

22 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere