Annonce:
Annonce:

Tv-vært i chok: Han kiggede mig i øjnene og smed tøjet på direkte tv

Svenske Lovisa Giertta følte sig seksuelt chikaneret af en sportsstjerne, der smed tøjet foran hende på direkte tv

TV-værten Lovisa Giertta fortæller, at hun følte sig seksuelt chikaneret af en sportsstjerne på direkte tv. Foto: Fra Facebook
TV-værten Lovisa Giertta fortæller, at hun følte sig seksuelt chikaneret af en sportsstjerne på direkte tv. Foto: Fra Facebook
Annonce:

To kvindelige sportsjournalister er de seneste uger blevet chikaneret seksuelt på direkte tv i forbindelse med store sportsbegivenheder, og nu står svenske Lovisa Giertta frem med en ny beretning, som, hun håber, kan sætte endnu mere fokus på emnet.

Den svenske sportsjournalist er i dag ansat hos SVT, men det var da hun dækkede ishockey hos C More, at hun oplevede en episode, som efterlod hende 'utilpas, rød i ansigtet og chokeret'.

Det fortæller hun til Expressen.

- Jeg skulle interviewe en spiller, som havde afgjort kampen, og da jeg stod midt i live-udsendelsen, stillede en af hans holdkammerater sig op og tog alt sit tøj af. Han kiggede mig i øjnene hele tiden, så han var helt bevidst om at få mig til at blive utilpas. Til sidst stod han helt nøgen bare en armslængde fra mig.

Annonce:

- Jeg blev helt rød i ansigtet og følte mig utroligt utilpas. Samtidig stod hans holdkammerater og grinede, fordi de syntes, at han var sjov. Set i bakspejlet var jeg nok helt chokeret. Forestil dig, at en kvindelig idrætsudøver stillede sig op ved siden af en mandlig reporter og tog alt tøjet af. Det ville aldrig ske. Det er en helt absurd tanke, fortæller Lovisa Giertta til Expressen.

Flere episoder
Lovisa Giertta gjorde ikke mere ved episoden dengang, og det ærgrer hende stadig den dag i dag, at hun ikke kontaktede den svenske SHL-klub og klagede over opførslen.

Hun står nu alligevel frem med sin historie, fordi to andre kvindelige reportere ligeledes blev chikaneret, mens de udførte deres arbejde på direkte tv.

Først skabte det stor røre, da flere beduggede fodboldfans forsøgte at stjæle et kys, da svenske Isabel Boltenstern forsøgte at passe sit arbejde til Europa League-finalen i Stockholm. Episoden udviklede sig så voldsomt, at hun måtte skubbe de nærgående fjolser væk og få hjælp af politiet.

Det var så grotesk, at hun efterfølgende måtte ud med sin vrede:

TV-vært antastet på live-tv: Hvad fanden er der galt med de mænd?

Annonce:

Også Eurosport-reporteren Maly Thomas blev udsat for en bizar hændelse, da den franske tennisspiller Maxime Hamou efter en kamp flere gange forsøgte at kysse den kvindelige journalist på live-interviewet.

Se episoden her

Franskmand kylet ud efter kysseoverfald

Maxime Hamou blev smidt ud af French Open efter kysseoverfaldet, og selv om Lovisa Giertta bakker op om den beslutning, så mener hun stadig, der er et grundlæggende problem i branchen.

- Det, han gjorde mod tv-reporteren, var langt over grænsen. Jeg savner diskussionen om, hvorfor tv-reporterens kollegaer sidder i studiet og griner, efter spilleren forsøgte at kysse hende. Det er et stort problem, siger hun.

Carolines forelskede kæreste: Hun skinner som menneske

Kessler i stort interview: Ingen kommer til at presse mig i ringen

TV-vært aborterede på live-fjernsyn: Det var surrealistisk

Annonce:
Annonce:
Annonce:
LIGE NU

Populært i Ekstra Bladet+

Spar med
Elpris LIGE NU
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:

Mest læste lige nu

Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Mere om krop og velvære med Ekstra Bladet+

Mere om krim med Ekstra Bladet+

Deres løgne skyldes had eller kærlighed til Messerschmidt

Det bedste fra Ekstra Bladet+

Mest læste fra den seneste uge

Bagholdet

Annonce:
Annonce: