Tysk fodboldmand forsvundet efter fest

Den tyske storklubs HSV's merchandisechef Timo Kraus er blevet efterlyst, efter han natten til søndag forsvandt på vej hjem fra en bytur med sine fodboldkolleger

Timo Kraus efter efterlyst efter han lørdag nat forsvandt. Han er merchandise-chef for HVS. Foto: Privat
Timo Kraus efter efterlyst efter han lørdag nat forsvandt. Han er merchandise-chef for HVS. Foto: Privat

I den tyske storklub Hamburg SV er bekymringerne store, efter deres kollega Timo Kraus, siden lørdag aften, har været sporløst forsvundet.

Den 44-årige merchandisechef vendte aldrig hjem efter den muntre aften i Hamborg med sine kollegaer fra den tyske top-fodboldklub.

Efter en aften med masser af mad og vin blev det for meget for Timo Kraus, som var blevet en smule for beruset. Derfor satte bekymrede kollegaer Timo Kraus i en taxa, som er kørt fra havneområdet, hvor baren lå, kl. 23.30 lørdag aften.

På den taxatur er der ikke nogen, der ved, hvad der er sket.

- Han skulle være kørt til Buchholz in der Nordheide, hvor han bor med sin kone og to sønner. Men kom aldrig hjem. Vi er meget bekymrede, siger søsteren Claudia Hamma til tyske Bild.

Meldt savnet
Søndag morgen melder Timo Kraus' hustru ham savnet, efter han ikke var kommet hjem, og hun ikke kan komme i kontakt med ham.

Familien har været i stand til at spore telefonen, som viser, at Kraus kørte mod hovedbanegården med taxi og derefter tilbage mod havneområdet. Derefter er signalet af hans mobiltelefon gået tabt.

- Der er ingen spor af ham. Enheden er ikke længere tilgængelig, siger Timo Kraus' søster til Bild.

Hvad, der er sket med Timo Krause, er stadig uvist, og politiet frygter, han kan være gledet på den glatte mole og faldet i vandet. Politiet har mandag haft biler og både ude at lede efter fodboldmanden - uden resultat.

- Alt var forgæves, siger politiets talsmand Jan Krüger til Bild.

- I øjeblikket er der koordinering mellem Hamburg kollegaer og os i Buchholz om at genoptage eftersøgning, siger Jan Krüger.

Leder af HSV Heribert Bruchhagen savner sin kollega, og håber det hele er en stor misforståelse. Foto: AP
Leder af HSV Heribert Bruchhagen savner sin kollega, og håber det hele er en stor misforståelse. Foto: AP

Klubben hjælper
Den tyske klub gør sit for at hjælpe familien og venner med at få Timo Kraus hjem.

På både Twitter og Facebook efterlyser Bundesliga-klubben den 44-årige mand, som har været savnet siden lørdag 23.30. Her opfordrer de til, at komme frem, hvis man har nogle oplysninger om Timo Kraus' færden.

- Jeg håber, at alt er en misforståelse, siger HSVs chef Heribert Bruchhagen til Bild, som gerne vil se at Kraus snart kommer hjem.

Råb om hjælp til at finde Timo Kraus:
Læs også:
Se også: Sportsstjerne vil ikke ud af sengen: Jeg er virkelig ensom
Arek Onyszko erkender, at mange af sine handlinger i fortiden har været direkte ondskabsfulde. I dag fortryder den tidligere Superliga-profil sin hårde og kompromisløse facon. Foto: Jonas Olufson Sport og Spil Arek Onyszko: Jeg har været et ondt menneske

11 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i sport
Seneste i sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere