(KTR torsdag)Inger Støjberg: Jeg er single

Venstres rødhårede profil Inger Støjberg er ikke længere sammen med sin kæreste Claus - parret gik fra hinanden for et par måneder siden

Venstre-politikeren Inger Støjberg og kæresten Claus Jakobsen er gået fra hinanden. (Foto: Klavs Bo Christensen)
Venstre-politikeren Inger Støjberg og kæresten Claus Jakobsen er gået fra hinanden. (Foto: Klavs Bo Christensen)

- Jeg kan bekræfte, at Claus og jeg ikke længere er sammen, og ikke har været det i nogle måneder. Der er i øvrigt ikke andre inde i billedet. Derudover har jeg ingen kommentarer.

Sådan skriver Venstres rødhårede profil Inger Støjberg i en sms til Ekstra Bladet, hvor hun bekræfter, at hendes forhold til kæresten Claus Jakobsen er et overstået kapitel. Inger Støjberg og Claus, der er livvagt i Politiets Efterretningstjeneste, gik nemlig allerede fra hinanden for et par måneder siden. Men det er altså først nu, at nyheden slipper ud.

Inger Støjberg mødte tilsyneladende livvagten Claus på gangene på Christiansborg for et par år siden, hvor sød musik opstod. Men Støjberg kendte dog allerede i forvejen Claus fra sin fødeby Hjerk, hvor han gik en klasse over Inger Støjberg i skolen.

Inger Støjberg har ingen børn, men blev i forholdet med Claus en slags papmor, fordi livvagten Claus har to børn fra et tidligere forhold.

Berigende med børn
I et interview med BT har Støjberg tidligere sagt, at hun med forholdet til Claus har fundet ud af, hvor berigende børn er.

- Det har jeg været længe om at indse. Claus’ børn på otte og 12 år har en alder, hvor det er sjovt, og man kan lave rigtig mange ting sagde hun dengang til BT.

Inger Støjberg blev selv skilt i 2012 fra Jesper Beinov  efter et ægteskab, der holdt i seks år. Men da livvagten og politikeren efterfølgende blev kærester, delte de dog ikke dyne hver nat. Claus bor nemlig i området nord for København,  mens Inger Støjberg har et hus i Hadsund i Nordjylland.