Stor lønforhøjelse: Scorer 3,2 millioner kroner pr. afsnit

Den 45-årige danske skuespiller Nikolaj Coster-Waldau spiller Jaime Lannister i 'Game of Thrones' - nu kan han se frem til en gigantisk lønforhøjelse

Coster-Waldau kommer til at tjene 3,2 millioner kroner pr. afsnit i de to sidste sæsoner af Game of Thrones. Et samlet beløb på 64 millioner kroner. (Foto: HBO)
Coster-Waldau kommer til at tjene 3,2 millioner kroner pr. afsnit i de to sidste sæsoner af Game of Thrones. Et samlet beløb på 64 millioner kroner. (Foto: HBO)

Netop nu kan man på HBO Nordic se Nikolaj Coster-Waldau i en af de bærende roller som Jaime Lannister i afsnit 6. af den ekstremt populære tv-serie 'Game of Thrones, en tv-serie han har medvirket i lige siden afsnit 1. Og det er ikke småting Coster-Waldau har været udsat for i rollen som Jaime Lannister lige fra at dyrke sex med sin søster Cersei til at få hugget sin ene hånd af.

Og der er ingen tvivl om, at Coster-Waldau har scoret kassen på sin store rolle, og nu kommer han til at tjene endnu flere penge på de sidste to sæsoner, der er tilbage i den storslåede tv-serie. Ifølge det anerkendte filmblad Hollywood Reporter har han og flere af de øvrige hovedkarakter netop skrevet under på en klækkelig lønforhøjelse for deres arbejde i sæson 7. og 8.

46 millioner for to sæsoner
Og her vil Coster-Waldau kommer til at tjene 3, 2 millioner pr. afsnit. Hvis der i sæson 7. og 8. også er 10 afsnit, lige som der har været i alle de øvrige sæsoner, vil Waldau samlet komme til at tjene 64 millioner kroner på de sidste to sæsoner. Det tal skal så lægges sammen med, hvad han har tjent i de ind til videre seks sæsoner.

De andre hovedkarakter, der også kan se frem til en klækkelig lønforhøjelse er dværgen Peter Dinklage, der spiller rollen som Tyrion Lannister, Kit Harrington som Jon Snow, Lena Headey som Cersei Lannister samt Emilia Clarke som Daenerys Targaryen.

Ifølge Hollywood Reporter er de bærende skuespillere i 'Game of Thrones' også netop nu de højest betalte skuespillere på såkaldt betalings-tv.

kka@eb.dk

0 kommentarer
Vis kommentarer