14-årig nordmand nærmer sig Manchester United: Vi har en god dialog

Den kun 14-årige nordmand Isak Hansen-Aarøen kan være meget tæt på et skifte til selveste Manchester United. Hans norske klub Tromsø er taget til Manchester for at diskutere talentets fremtid.

Isak Hansen-Aarøen. Husk navnet, for det er ikke sikkert, at det er sidste gang, at du hører det.

Den kun 14-årige nordmand har nemlig i de seneste par år tiltrukket sig konkret interesse fra flere af Premier Leagues største klubber, herunder både Everton, Liverpool og Manchester United.

Og nu nærmer det unge Tromsø-talent sig angiveligt en kontrakt med United. De to parter mødtes i efteråret, og nu er en delegation fra den norske Eliteserie-klub så taget til England:

- Kristian (Høydal, klubbens daglige leder red.) og jeg tager i dag til Manchester og møder Manchester United som et trin i processen om Isak Hansen-Aarøen og hans fremtid. Mødet er en fortsættelse af mødet i Tromsø i efteråret.

- Klubben har en god dialog med Manchester United, men kommer ikke til at kommentere mere på dette, fortalte Tromsø-sportschef Svein Morten Johansen forleden til Bergens Tidende.

Manchester United kan ikke skrive en kontrakt med det 14-årige stortalent, før at han fylder 16 år, men det muligt at skrive under på en såkaldt "pre-contract" allerede nu. Ifølge Bergens Tidende skulle parterne være meget tætte på sådan en aftale, og det er derfor kun de sidste detaljer, der mangler.

Når han fylder de 16 år, vil Isak Hansen-Aarøen så blive en del af Manchester Uniteds verdensberømte akademi, der blandt mange andre har navne som Ryan Giggs, David Beckham, Paul Pogba og Marcus Rashford på samvittigheden.

Også norsk fodbolds største stjerne Joshua King, der til dagligt spiller i Bournemouth, er et produkt af Manchester Uniteds akademi, og han anbefaler sin landsmand at gribe chancen:

- Hvis jeg kunne gå tilbage i tiden og få den samme chance, så havde jeg gjort det hele om igen. Hvis jeg skal give et råd til en ung fyr, som får den her chance, så vil jeg tage den på sekundet.

- Jeg ønsker ham al lykke, og så ses vi forhåbentligt på landsholdet, før at jeg går på pension, udtaler den 27-årige angriber til Adresseavisen.

Skulle Isak Hansen-Aarøen komme til Manchester United, vil han blive den syvende nordmand, der har slået sine folder i klubben. Den mest berømte af dem alle sidder i managersædet lige nu og hedder som bekendt Ole Gunnar Solskjær.

Vis dette opslag på Instagram

Fin uke i Manchester

Et opslag delt af Isak Hansen-Aarøen (@iha_04) den

<p />
0 kommentarer
Vis kommentarer