AGF-keeper: Fem-seks Superliga-klubber kan klare sig i spansk fodbold

Målmand Oscar Whalley er imponeret over niveauet i dansk fodbold, og efter hans mening er der flere klubber, der ville kunne klare sig, hvis de spillede i spansk fodbold.

AGF måtte sidst i transfervinduet sige farvel til målmand Aleksandar Jovanovic, der er skiftet til SD Huesca, men indtil videre har afløseren vist sig færdig i det aarhusianske mål.

24-årige Oscar Whalley, som AGF denne sommer hentede i spanske Sporting Gijon, har fået en fin start på tiden som førstekeeper i Superliga-klubben. Blandt andet havde Whalley en fin straffesparksredning i sin Superliga-debut mod Vendsyssel FF.

Målmanden er faldet godt til i dansk fodbold, og hans generelle fornemmelse er, at niveauet er godt i dansk fodbold.

- Der er fem-seks klubber i Superligaen, som kunne klare sig i spansk fodbold, tror jeg. Det er jeg overrasket over. Selvfølgelig FC København, men også Brøndby og AGF og andre. Vi har niveauet. Ikke sådan forstået, at de danske klubber kunne klare sig mod de allerstørste klubber som FC Barcelona og Real Madrid, de har alt for mange penge og for stor styrke. Mange mener, at spansk fodbold er meget bedre end dansk fodbold. Men niveauet er godt, rigtig godt i Danmark. Jeg blev overrasket over, hvor godt, det er, da jeg kom hertil, siger Oscar Whalley til Aarhus Stiftstidende.

Målmanden, 24 år, blev hentet på en fri transfer i den spanske klub, og han ligner allerede nu en ganske fin afløser for Aleksandar Jovanovic.

Ud over Whalley har AGF også den ukrainske målmand Roman Mysak på kontrakt.

0 kommentarer
Vis kommentarer