Alisson er en ombejlet herre: Liverpool lokker med stor kontrakt

Real Madrid og Liverpool ser ud til at skulle slås om den brasilianske målmand Alisson. Den engelske klub ser nu ud til at have sendt et konkret bud på ham.

Der er givetvis mange Liverpool-fans, der har hungret efter en ny målmand til holdet efter Karius havde en mindre heldig aften, da klubben tabte Champions League-finalen med 1-3 til Real Madrid.

Nu kan det se ud til, at der er forstærkning på vej. Det drejer sig om den brasilianske landsholdsmålmand Alisson Becker, der til daglig spiller i den italienske Serie A-klub AS Roma. Her ser det ud til, at man nu har sendt et bud.

Det skriver den italienske sportsavis Gazzetta dello Sport, der slår fast, at det drejer sig om en pakke på 450 millioner kroner samt godt 40 millioner kroner i bonusser, som officielt skulle være blevet tilbudt italienerne torsdag.

Dertil forlyder det, at Liverpool har forberedt et kontrakttilbud på fem år, der giver ham 45 millioner kroner i løn om året plus bonusser. Det skulle være mere end Real Madrid skulle have tænkt sig at give ham, der også ser ud til at være interesseret i ham.

Dog ser det ud til, at Roma vil have endnu mere for deres målmand. De vil eftersigende gerne have prisen presset op på 520 millioner kroner, og at de ikke vil vente for lang tid på at få det rigtige tilbud, da de gerne vil have god tid til at finde en erstatning. Her bliverAlphonse Areolo og Salvatore Sirigu i øvrigt nævnt som gode bud på en ny Roma-målmand.