Woodward: Flere United-transfers på vej

Hos Manchester United lover næstformand Ed Woodward flere sommerhandler.

I Manchester United er der gang i indkøbene. Luke Shaw og Ander Herrera er hentet ind, og hvis man skal tro næstformand Ed Woodward, så er man ikke færdig med at styrke holdet endnu.

- Vi har arbejdet sammen med Louis Van Gaal i nogle uger på specifikke transfermål, og det arbejde fortsætter nu. Vi er villige til at investere, og vi har ikke noget fast budget. Vi er økonomisk ekstremt stærke og midlerne er tilgængelige, udtaler Ed Woodward til MUTV.

Når der bliver tilføjet spillere til en trup, er det også naturligt at andre skifter væk fra klubben. På nuværende tidspunkt har fx Nemanja Vidic, Rio Ferdinand og Alexander Büttner allerede forladt Old Trafford, men står det til Ed Woodward, så har man ikke sagt det sidste farvel endnu.

- Det er managerens beslutning. Nogle spillere har allerede forladt os, og jeg tror, at vi ser et par stykker yderligere, der forlader klubben. Det er værd at bemærke, at vi ikke spiller europæisk i år, og at Louis Van Gaal derfor gerne vil have en lidt smallere trup, udtaler Ed Woodward. 

0 kommentarer
Vis kommentarer