Annonce:
Annonce:

Mancini: Jeg kan ikke levere mirakler

Roberto Mancini er glad for at være tilbage hos Inter, men siger, at der skal hårdt arbejde til, før klubben kommer tilbage på sporet.

Annonce:

De elsker Roberto Mancini i Inter. Mancini sikrede klubben tre italienske mesterskaber, to Super Cup-trofæer, mens klubben også vandt Coppa Italia to gange under Mancinis ledelse senest.

Nu er Mancini tilbage i Inter, efter han underskrev en kontrakt, der gælder de næste to et halvt år. Men den italienske manager mener ikke, at Inters fans skal forvente, at han leverer mirakler allerede fra første dag i spidsen:

- Jeg har ikke en magisk kur. I fodbold har du ikke meget tid, men vi vil allerede fra første dag begynde at arbejde hårdt, så vi igen kan begynde at vinde nogle kampe, siger Mancini.

Mancini afslører samtidig, at han aldrig havde regnet med, at han igen skulle træne Inter. Klubpræsidenten fik dog overtalt den tidligere Manchester City-manager til at tage endnu en tørn hos Milano-holdet:

- Jeg havde aldrig troet, at jeg skulle komme tilbage til Inter, men jeg blev overbevist, da jeg så planen for fremtiden. Jeg er meget glad for den modtagelse, jeg har fået fra klubbens fans, og nu skal vi have dem tilbage på stadion og igen begynde at vinde nogle kampe, fortæller Mancini videre.

Roberto Mancinis første kamp i spidsen for Inter i denne omgang bliver mod ærkerivalerne AC Milan, når de to hold tørner sammen på San Siro næste lørdag.

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce: