Aston Villa slår Middlesbrough og spiller sig tættere på Premier League

Den engelske traditionsklub er nu kun én sejr fra at vende tilbage i Premier League, efter at de tirsdag aften spillede 0-0 mod Middlesbrough og dermed sikrede videre avancement med en samlet 1-0-sejr.

Aston Villa tog mandag aften et stort skridt mod Premier League, da de med en samlet 1-0-sejr over Middlesbrough spillede sig i playofffinalen om oprykning til den bedste engelske række.

Efter en 1-0-sejr i det første opgør kunne Steve Bruces mandskab nøjes med uafgjort i hjemmekampen, og det var også det endte med, selv om Middlesbrough kom tættest på ved Stewart Downing kort før tid.

Men der var ingen af holdene, der fik sendt bolden i netmaskerne, og da dommeren fløjtede af var resultatet det samme, som da han fløjtede kampen i gang: 0-0.

Det resultat betyder, at Aston Villa nu blot er én sejr fra at spille Premier League i næste sæson.

Mandag aften spillede Fulham sig videre med en samlet 2-1-sejr over Derby, og Fulham og Aston Villa tørner sammen i den afgørende kamp på Wembley den 26. maj, hvor de skal forsøge at spille sig op i det fine selskab.

Fulham har ikke spillet Premier League-fodbold siden 2013/14-sæsonen, mens Aston Villa kun har tilbragt de seneste to sæsoner i den næstbedste engelske række.

0 kommentarer
Vis kommentarer