Blot 9.000 Liverpool-fans med til Europa League-finalen

Liverpool er en klub med mange supportere, men kun 9.000 fans kan få billet til Europa League-finalen.

Den engelske klub Liverpool med Jürgen Klopp i spidsen sikrede sig torsdag aften billet til Europa League-finalen, hvor klubben kommer op mod Sevilla, der sendte Shakhtar Donetsk ud af turneringen.

Liverpool vandt 3-0 hjemme over Villareal, der ellers havde vundet det første opgør i Spanien. Men midt i jublen over at have booket en finaleplads, kan Liverpool-supportere godt begynde at forberede sig på at gå forgæves i jagten på en billet til finalen.

Årets finale spilles i Basel i Schweiz, og det stadion har blot en kapacitet på 35.000 tilskuere. Da der skal være et neutralt afsnit, er Liverpool blot blevet tildelt 10.236 billetter. 12 procent af de billetter går til klubbens officials, spillerne og spillernes familier, så det ender ud i, at der kun er 9.000 fans, der lander en billet.

Der er selvsagt meget på spil, når de to klubber mødes i finalen. De spiller nemlig om en Champions League-billet. Ingen af de to klubber er i top fire i den hjemlige turnering, så gevinsten ved at vinde Europa League-finalen kan være enorm.

- Vi er i finalen, hvad kan jeg sige? Det er fantastisk. Utroligt. Vi tager til Basel, og vi tager 50, 60 eller 70 tusinde Liverpool-fans med os. Ikke på stadion, men i byen. Måske bliver det 100.000 fans, sagde Jürgen Klopp, efter Liverpool bookede billet til finalen.

0 kommentarer
Vis kommentarer