Dårligt nyt for BIF: Sommerindkøb skal opereres - kan være ude hele 2020

Superliga-klubben Brøndby IF risikerer at være uden midtbanespiller Tobias Børkeeiet i hele 202.

Han blev købt for mange millioner kroner i sommer, men det er ikke meget, Brøndby IF indtil videre har fået ud af norske Tobias Børkeeiet.

Og fremadrettet må man væbne sig med yderligere tålmodighed.

Den 20-årige nordmand blev skadet i en U21-landskamp for Norge, og mens han var ude i en stor del af efteråret, risikerer han også at være ude i hele 2020. Det er worst case, men det spilleren i bedste fald er til rådighed igen snart.

Læs også:Top 5-listen ingen vil på: Superligaens negative overraskelser er kåret

Nordmanden skal opereres på grund af hofteskaden.

- Den er nu planlagt, og efter operationen tager vi i samarbejde med kirurgen og lægen stilling til, hvad den fremadrettede plan for Tobias skal være. I værste fald kan Tobias være ude for resten af året, men i bedste fald kan han træne med om et par uger, siger Peter Schmidt, der er cheffysioterapeut i Brøndby IF, ti klubbens hjemmeside.

Brøndby købte midtbanespilleren i Stabæk, og fra Børkeeiet selv lyder der ægrelse over starten i klubben.

Læs også:Brøndby-træner: Vi kigger på at forstærke vores trup

- Jeg skal igennem en operation, som skal afhjælpe smerten, så jeg kan komme i gang igen. Jeg er rigtig ærgerlig over, at mit første halve år i Brøndby IF er forløbet, som det er, fordi jeg gerne vil ind og bidrage. Jeg håber, at jeg kan vende hurtigt tilbage til træningsbanen og bringe mig selv i spil, så jeg kan give klubben igen for den støtte og tillid, de har vist mig, siden jeg kom til i sommer.

Håbet for både Brøndby og Børkeeiet er naturligvis, at operationen bringer ham hurtigt tilbage på grønsværen, men risikoen er, at han må gå et helt år uden at spille fodbold.

Læs også:Brøndby-træner før derby: Midtbaneduo er ikke klar til 90 minutter
Læs også:Niels Frederiksen: To midtbaneprofiler er 'ikke langt fra'
Læs også:60 millioner kroner i forskel: Brøndby-transfers koster dyrt
0 kommentarer
Vis kommentarer