De Boer stikker til Boilesen: Din egen skyld

Nicolai Boilesen er selv skyld i den situation, han er havnet i, mener Frank de Boer.

Der er i forvejen koldt i Amsterdam i øjeblikket, og det gælder særligt for Nicolai Boilesen, der befinder sig i fryseboksen i Ajax Amsterdam. Efter at danskerens skifte til Genoa glippede i sommer, har venstrebacken løbet rundt og trænet med Jong Ajax, som han dog efter direkte ordre fra cheftræner Frank de Boer ikke må spille kampe for. Han skal mere eller mindre bare passe sig selv, indtil et skifte er faldet på plads.

I går tog Nicolai Boilesen bladet fra munden i et interview med Ekstra Bladet og forklarede om sin situation i den hollandske storklub, og udtalelserne er nået hele vejen til Frank de Boer, der dog ikke har den mindste smule ondt af sin tidligere viceanfører.

- Vi har sagt til ham i tre år, at denne situation kunne opstå. Han har selv bragt sig i den her situation. Hvis han havde underskrevet en ny kontrakt, og der så var kommet en stor klub, så kunne han tage af sted. Nu må han bare sidde på sine flade fødder, siger Frank de Boer til AT5.

Ajax-træneren understreger, at han er skuffet over Nicolai Boilesen, som han tidligere har vist stor tiltro.

- Det er måske også derfor, jeg er endnu skarpere i min vurdering. Han har mistet sig selv, og se hvor han er nu. Han har ikke spillet i ni måneder. Jeg håber virkelig for ham, at han forlader os. Hvis han er fysisk og mentalt stærk, kan han stadig blive en god spiller.

- Vi signalerede til ham, at vi investrerede kraftigt i ham, og så skulle han ikke forlade os gratis. Forud for sidste sæson sagde vi, at hvis han spillede en god sæson, så kunne han forlade os med et år tilbage af kontrakten. Så havde han fortjent det. Hvis han valgte at blive, måtte han tage konsekvensen. Han valgte det sidste, siger Frank de Boer.

Nicolai Boilesen kædes i øjeblikket sammen med engelske Wolverhampton.

0 kommentarer
Vis kommentarer