De største klubber i verden scouter Sisto og FCM mod Napoli

Når de danske mestre torsdag aften spiller i Europa League-gruppespillet mod Napoli, bliver det med 52 scouts på stadion - blandt andre fra storklubber som Manchester United.

Efter to kampe i Europa League-gruppespillet står både FC Midtjylland og italienske Napoli noteret for seks point, så når de danske mestre møder Diego Maradonas tidligere klub, er det altså et vaskeægte topbrag, der spilles i Herning.

Det kan man også se på billetsalget, for der bliver fyldt på stadion i Herning. Tilmed kommer der 59 journalister for at dække kampen, og ikke mindre end 52 scouts kigger ivrigt fra tribunerne for at se, om der er noget interessant at hente. Og det er nogle af de allerstørste klubber, der er på plads.

Nogle scouts kommer ganske givet for at se nogle af Napolis spillere, men der er med 100 procents sikkerhed også scouts på plads for at se på Pione Sisto og Erik Sviatchenko. Sidstnævnte spiller det bedste fodbold, han nogensinde har gjort, er landsholdsspiller og har tilmed fundet vej til netmaskerne.

Pione Sisto har været ramt af formnedgang, men er på vej frem igen og har tidligere været besigtet af klubber som PSG og Ajax. Også Mikkel Duelund kan være et navn, som scouts har sat et kryds ud for. Danskeren er et stort talent og fremgik sidste år på en liste i The Guardian. Tilmed har han spillet lidt førsteholdsfodbold siden i sommer og har gjort det godt.

Tipsbladet.dk har fået informationer om nogle af 52 scouts, der er på plads i Herning i aften. Og det er som sagt scouts, der repræsenterer nogle europæiske topklubber, der kigger ivrigt på kampen.

Ajax Amsterdam kigger igen på en FCM-kamp, og det er med stor sandsynlighed for at se på FC Midtjylland-spillere. Klubben har tradition for at hente danskere, og der må være flere FCM-spillere, som Ajax-scouts har et godt øje til.

Ajax er dog langt fra den største klub på plads - for de to engelske storklubber Chelsea FC og Manchester United har en scout på stadion, ligesom Everton, Norwich, Leicester og Wigan i øvrigt også har en mand af sted.

Der er også en hel del tyske klubber på plads - blandt andet de to Champions League-klubber Bayer Leverkusen og Borussia Mönchengladbach, mens også Stuttgart og HSV er at finde i Herning.

Anderlecht scouter også i aften, og af danske indslag kan nævnes OB, der også er på plads.

0 kommentarer
Vis kommentarer