Ebbe Sand holder øje med Nørgaard: Han vil stadig klæde Brøndby

Christian Nørgaard har haft en skuffende sæson i Fiorentina og skal sandsynligvis væk i det kommende transfervindue. Brøndby IF kan stå klar med åbne arme.

Brøndby IF havde 26 millioner gode grunde til at sælge Christian Nørgaard til Fiorentina for knap et år siden. Nu er der også rigtig mange gode grunde til at forsøge at hente den 25-årige midtbanespiller tilbage til Vestegnen.

Christian Nørgaard har haft en skuffende sæson i Firenze og står blot noteret for fem optrædener i Serie A. I sidste uge meldte den italienske avis La Gazzetta dello Sport, at danskeren ser ud til at forlade Fiorentina efter bare én sæson i den lilla trøje.

I Brøndby IF var Christian Nørgaard den måske vigtigste spiller, og det bragte ham ind i landsholdsvarmen, så spørgsmålet er, om ikke Ebbe Sand, sportsdirektør i Brøndby, bare skal gribe fat i telefonen og give Nørgaard et kald?

- Det kan da godt være, jeg skal det. Det er en fantastisk spiller, som har gjort det rigtig godt for Brøndby, og så er han jo én af vores egne, og dem holder vi altid øje med. Der er ingen tvivl om, at Christian Nørgaard stadig ville klæde Brøndby-holdet, men i sidste ende er det jo op til spilleren, siger Ebbe Sand til tipsbladet.dk og tilføjer:

- Jeg vil ikke ind på, hvem vi snakker med og eventuelt forhandler med, men selvfølgelig er vi opmærksomme på Christians situation.

Det samme gælder en anden tidligere Brøndby-darling, Johan Larsson.

Svenskeren var anfører hos de blå-gule, inden han ved årsskiftet forlod klubben transferfrit til fordel for bundholdet Guingamp i Frankrig. Det ophold har indtil videre været tæt på katastrofalt for højre backen.

Johan Larsson spillede allerede 12. januar 90 minutter mod Saint-Etienne, men siden har han ikke været på banen - ja, faktisk har han siden slutningen af februar slet ikke været udtaget til en kamp.

En overraskende udvikling for en dygtig Superliga-back.

- Johan var anfører og en vigtig spiller for Brøndby, og jeg synes, det er utroligt ærgerligt, han er endt i den situation i Frankrig. Jeg har da også noteret mig hans situation, men vi må se, hvad det ender med. Jeg har også et ønske om at hente yngre spillere til klubben, og Larsson er jo trods alt fyldt 28, siger Ebbe Sand og fastslår:

- Jeg synes, det er en ærgerlig situation, Johan står i, og det kan måske være en påmindelse om, at et skifte på en fri transfer ikke altid er lykken.

Tipsbladet.dk har været i kontakt med Søren Lerby, der er agent for både Christian Nørgaard og Johan Larsson. Han har ikke ønsket at kommentere situationen omkring de tidligere Brøndby-profiler.

0 kommentarer
Vis kommentarer