Endelig: SønderjyskE hyrer ny sportslig ansvarlig

SønderjyskE har netop ansat en ansvarlig for den sportslige del.

De har ledt efter en sportslig ansvarlig, og det har SønderjyskE netop fundet.

Klubben melder ud, at man har ansat engelske Joe Manns som head of player development og recruitment. Det kan vel bedst oversættes til en form for sportslig ansvar, når det kommer til køb og salg.

Han overtager reelt det job, som blev ledigt, da Hans Jørgen Haysen forlod klubben for mere end tre måneder siden.

Joe Manns har siden 2016 været ansat i Reading fra Chamionship.

- Joe Manns er en spændende profil, der med dedikation og hårdt arbejde har arbejdet sig op i fodboldbranchen, og han værdsætter de samme værdier, som vi hylder her i SønderjyskE. Han kommer med god, international erfaring fra Reading FC, og vi ser meget frem til, at han skal være med til at udvikle SønderjyskE yderligere omkring rekruttering både på talent- og seniorniveau.

- Han har en personlighed, som passer godt ind sammen med de fantastiske folk, vi har i klubben i forvejen, og han vil hurtigt finde ind i et godt samarbejde med det eksisterende team, hvor han blandt andre kommer til at have en hverdag sammen med Søren Frederiksen, Simon Poulsen og Marc Pedersen. Han er meget omgængelig og vil hurtigt tilpasse sig kulturen i klubben og i Sønderjylland, hvor det også er meget glædeligt, at han rykker teltpælene op og flytter til Haderslev, siger Klaus Rasmussen.

Klubben leder stadig efter en cheftræner samt en direktør for fodbolddelen.