FCK-back vil afgøre mesterskabet søndag: Forventer vi er bedre end Brøndby

Peter Ankersen satser på, at han og holdkammeraterne afgør mesterskabet søndag mod Brøndby.

FC København kunne være blevet danske mestre mandag aften, hvis FC Nordsjælland havde taget point fra FC Midtjylland. Det gjorde de ikke, og derfor er der lagt op til guldfest, når FC København søndag får besøg af rivalerne fra Brøndby IF.

En sejr til løverne i Telia Parken og guldet er afgjort, og festen kan bryde ud i hovedstaden. En festdag håber Peter Ankersen, at det bliver.

- Vi glæder os helt vildt, for vi ved, at det bliver en intens og stor kamp. Vi vil gerne afgøre mesterskabet så hurtigt som muligt, og nu har vi muligheden for at gøre det i en perfekt kulisse hjemme i København mod Brøndby. Det kan ikke blive meget bedre, og det giver os altid et løft med store tifoer og mange mennesker på stadion. Det oplevede vi senest mod FC Midtjylland, hvor der virkelig var tryk på fra tribunerne. Det håber jeg, at der kommer igen, siger Ankersen til fck.dk.

FC København kan vinde over Brøndby IF for fjerde gang ud af lige så mange mulige i denne sæson.

- Jeg synes, at vi har været det bedste hold i alle tre kampe mod dem hidtil, og det forventer jeg også, at vi er på søndag. Når det er sagt, så er vi bevidste om, at det bliver en intens og lige kamp med masser af nærkampe og dueller. Jeg er dog overbevist om, at vi har både det bedste kollektiv og de stærkeste individualister, så jeg synes, at vi har gode chancer for at tage fjerde sejr på stribe mod dem. Det er helt sikkert det, vi går efter, siger Peter Ankersen.

Der er kickoff mellem FC København og Brøndby IF søndag klokken 16.00.

0 kommentarer
Vis kommentarer