Først Lasse Schöne: Nu kan legende være på vej

En erfaren målræv kan være på vej til Lasse Schönes nye klub.

NEC Nijmegen præsenterede onsdag Lasse Schöne på en toårig aftale, og den danske landsholdsbobler skal muligvis servicere en hollandsk legende i oprykkerklubben efter sommerferien.

Således sætter lokalmediet de Gelderlander nu den 37-årige angriber Klaas-Jan Huntelaar i forbindelse med et skifte til NEC Nijmegen.

Klaas-Jan Huntelaar har storklubber som Ajax, Real Madrid, AC Milan og Schalke 04 på cv’et, mens han også står noteret for hele 42 mål og 76 kampe for det hollandske landshold, Oranje.

I øjeblikket står den 37-årige måltyv imidlertid uden kontrakt, efter at han forlod Schalke 04 tidligere på sommeren. Huntelaar annoncerede imidlertid også i efteråret, at han ville lægge støvlerne på hylden denne sommer, men har åbnet for muligheden for at spille videre.

Det kan blive i NEC Nijmegen, hvor han i så fald vil genforenes med teknisk direktør Ted van Leeuwen. De to har tidligere arbejdet sammen i AGOVV i starten af 2000’erne.

- Jeg vil ikke kommentere på rygter, men det er velkendt, at Klaas-Jan og jeg kommer godt ud af det med hinanden, siger Ted van Leeuwen ifølge de Gelderlander om rygterne.

Foruden NEC Nijmegen er en række andre hollandske klubber blevet meldt interesserede i Klaas-Jan Huntelaar, heriblandt De Graafschap, sc Heerenveen, FC Groningen, FC Utrecht og FC Twente.